Norsk
Blog
..og pengene flyr ut i disse tider...!

..og pengene flyr ut i disse tider...!

Skrevet av Bernt Erik den 12 desember 2008 klokken 14:30

Nå når julen nærmer seg er det nærmest så at man ikke klarer å lukte at pengene er inne på kontoen før de er forduftet. Det er veldig mye som skal kjøpes inn og det går masse penger på julegaver og andre juleting. Å kjøpe julegaver er nå i grunnen litt moro å da og jeg liker å kjøpe gave til barna. Da kryper ungen i meg frem og tenker på hva jeg ville ha lekt med på dems alder.

Selvsagt går det mye på tog, radiostyrte biler, Littlest Pet Shop, Hannah Montana; LEGO og masse annet som barna gjerne vil leke med. Det er ikke noe problem å velge i hva man skal kjøpe. For på Cartoon Network og Jetix sitter barna og ramser opp nesten alle reklamene, at dette ønsker de seg og dette vil de ha og "se pappa, var det ikke tøft?"

Men det er ikke bare gaver det går en del penger til, men også til mat og annet utstyr som hører julen til. En annen ting vi har en tendens å oppleve, er at en eller annen elektronikksak bryter sammen. Først ut var vaskemaskinen, så nå er det støvsugeren sin tur til å synge det siste verset. Den er jo tross alt snart ti år gammel og har blitt flittig brukt, så i grunnen skal man ikke klage. Det jeg klager på er tidspunktet den forlater oss. Ikke nok med at vi har mange andre utgifter, så finner disse elektronikk-sakene ut at de skal tilføre litt ekstra på toppen av det hele. Typisk sier nå jeg da.

Hva med dere - bruker dere mye penger på gaver? Eller kanskje lager dere gavene selv? Har dere opplevd å måtte brukt penger på noe nødvendig hvor tidspunktet ikke hadde vært perfekt og da til jul?

HQ