Norsk
Blog
Barbies glamorøse liv ...!

Barbies glamorøse liv ...!

Skrevet av Bernt Erik den 15 desember 2008 klokken 13:12

At jenter er interesserte i Barbie en eller annen gang av sin oppvekst er vel ingen som kan legge skjul på. Heller ikke min datter har vært uten denne interessen. Helt siden de første ordene og frem til i dag har Barbie vært en del av livet hennes. Hun har alltid lat seg fascinere av Barbie og alle de fasjonable klærne, dukkene og proppsene og alt som har med Barbie å gjøre.

Hun har selv brukt tusenvis av kroner på Barbie og ikke minst fått oss foreldre til å bruke tusenvis av kroner på gaver m.m.

Selvsagt har spillutviklere sett populariteten denne "gamle" dukken har og det ene spillet etter det andre har sett dagens lys. Noen av spillene har faktisk holdt en høy standard til å være et barnespill mens andre har vært en litt mindre fornøyelig opplevelse. Datteren min har nesten spilt alt som har kommet ut og i den siste tiden har hun hatt en del glede med Barbie Fashion Show: An eye for style. Hun har sittet mye med spillet og brukt en god del tid på å lære seg mote, klesdesign og sette opp moteshow.

Hun har alltid vært interessert i klesdesign og nettopp dette spillet falt da veldig fort i smak. Jeg for min del skjønner hvorfor, spesielt med måten spillet er bygd opp og hvordan det fenger jenter som er interesserte i Barbie og klær.

I spillet kan du legge opp 10 forskjellige moteshow etter ditt eget ønske, du har hele 45 unike design-utfordringer, du kan lage dine egne plagg til jenter og gutter, lage dine egne mønster, velge musikkstykker og modeller til showene, bruke dine kreative evne til å lage et unike scene- og moteshow som igjen kan deles med dine venner med bilder du selv har tatt. Alt dette i en sukkersøt grafikk som selvsagt frister jenter til å spille. Musikk, stemmer og muligheter gjør at spillet faktisk er verdt de kronene det koster. For med så stor variasjon, kan du godt forvente at barnet ditt blir sittende en stund og med at de selv kan lage plaggene, skaper dette nærmeste en uendlig holdbarhet.

Jeg for min del er ikke fan av Barbie, men med spill som dette skjønner jeg hvorfor denne dukken fortsatt fenger jenter som elsker å kle opp sine dukker, for i mine øyne finnes det en liten klesdesigner i enhver jente.

Hva med deg - vet du om jenter som elsker klesdesign og som bruker masse penger moteklær? Kanskje kjenner du jenter som også digger Barbie?

Spillet ble i alle fall en favoritt for min datter som har lagd det ene fete klesdesignet etter det andre og jeg har vært vitne til mangt et kreativ plagg og show.

HQ