Norsk
Blog
Elkjøp Satser på gamere og GR!

Elkjøp Satser på gamere og GR!

Skrevet av Bernt Erik den 15 desember 2008 klokken 14:32

På lørdag stilte Gamereactor og BondeLAN (Wonderland Events) mannssterke opp på Elkjøp Stormarked på Steinkjer og maken til suksess skal man lete lenge etter. Det ble solgt masse spill, konsoller, TV-er, lydanlegg og masse annet mens vi var der og vi kunne slå oss på hjertet å si at vi klarte brasene godt. I tillegg kjørte vi konkurranser i Mario Kart Wii, PES 2009, Motorstorm 2 og Shaun White hvor vi fikk noen heldige vinnere som stakk av med ganske så fete premier.

Helt i fra Verdal kom vår egen Kronoz for å hjelpe og jeg må bøye meg i støvet for både hans kunnskaper ogsalgsevner. Kristoffer Røset med hjelper var også veldig flinke og de kjørte den ene konkurransen etter den andre og det i fin Gamereactor stil. BondeLAN-gjengen var også en del av opplegget og stilte med en god del premier samt var med på å skape godt med liv i butikken.

Jeg er knakende fornøyd og må si vi hadde det veldig moro. Elkjøp på sin side stilte med vafler og gløgg samt god stemning på en ellers så travel førjuls-lørdag.

Dagen før vi kom hadde Ekjøp kjøpt inn en annonse i Trønder-Avisa med over 50 000 lesere og dette ble selvsagt jeg veldig glad for.

Målet mitt var jo å hjelpe spesielt frustrerte foreldre å velge det rette spillet i julegave og det ble solgt en rekke barnespill. Det er viktig å finne det spillet som passer og det er sjelden foreldrene har greie på om dette er det perfekte eller ikke.

I tillegg til å hjelpe kunder ut i butikken, fikk jeg delt ut en stor bunke med Gamereactor-magasiner og reklamert stort for bladet og nettsiden. Med dette håper jeg på nye lesere og brukere av nettsiden.

Nedenfor ser dere annonsen som ble satt inn i Trønder-Avisa og om ikke mange dagene får dere en mer fyldig rapport over hvordan det gikk og da med bilder fra arrangementet!

HQ