Norsk
Blog
Petter Solberg uten arbeid...!

Petter Solberg uten arbeid...!

Skrevet av Bernt Erik den 16 desember 2008 klokken 12:54

Huff, jeg ble trist i dag da jeg leste nyheten på Nettavisen at Petter Solberg nå er uten arbeid. På grunn av finanskrisen har Subaru valgt å skrinlegge neste års deltakelse i WRC og for meg er dette trist. For selv om Petter Solberg har hatt det hardt med å vinne den siste tiden, så er det jo tross alt hans arbeidsplass vi snakker om.

Petter er for meg en unik person som hele tiden er jordnær, blid og stort sett fornøyd. Jeg har alltid likt Petter og nå er det veldig trist å lese at han står uten arbeid og at Subaru som har hatt Colin McRae og Richard Burns under sine vinger gir seg i rallysirkuset.

At finanskrisen slår ut mange er det ingen tvil om og det er ikke så lenge siden at Honda (takk til Joacim) trakk seg fra Formel 1-kjøringen. Honda er jo også et selskap som har vært med lenge i Formel 1 - så det hele begynner å bli litt merkelig når den ene etter den andre trekker seg fra slike ting.

I rallysirkuset er det nå kun Ford og Citroën som er igjen av de store selskapene og nå krysser jeg fingrene for at det fortsatt blir arrangert WRC og at ikke det blir lagt på is som mye annet blir for tiden.

Hva mener du? Skal man bare drite i hele opplegget og legge ned WRC til flere en dag melder seg på eller skal man kjøre på som før. Vet du om andre som har mistet jobben sin på grunn av finanskrisen? Har finanskrisen hatt påvirkning for deg på noen som helst måte eller går livet sin vante gang?

HQ