Norsk
Blog
Veddemål...!?

Veddemål...!?

Skrevet av Bernt Erik den 19 desember 2008 klokken 10:05

Jeg for min vedder sjelden utenom når jeg er bombesikker på at jeg har rett. Dessverre har jeg tapt noen sure veddemål opp igjennom livet mitt, Heldigvis har det ikke blitt så mye penger ut av det. Det største tapet jeg har hatt øknomisk, var da jeg veddet hvor mye snø det ville komme på julaften - veddemålet gjorde vi en måned før julaften og beløpet var på 1000,- Jeg tapte så det sang og madammen (heldigvis) kunne kose seg med en ekstra tusenlapp på nyttårssalget.

I den siste tiden har det blitt lite vedding med penger, men hvert år vedder vi hvor mye snø som kommer på julaften (tradisjon) og i år har jeg tippet at det kommer 25 cm mens madammen har tippet 45 cm (når julen ringes inn kl. 17:00). Akkurat nå er det 21 cm med snø, men i de nærmeste dagene er det meldt en del snø, så veddemålet mitt kan like gjerne gå i hennes favør.

Vi har i år som i fjor ikke veddet om penger, men heller noe vi er glad i som snacks. Madammen elsker Fazer Mints og hvis hun vinner skal jeg kjøpe en eske til henne. Hvis jeg vinner skal hun kjøpe meg en stor marsipangris (se bildet nedenfor - nam,nam!).

Så nå som det ikke er mange dagene før julen ringer inn, er begge litt spente, for selv om det er snacks det står om, så går det litt på bekostning av æren om jeg eller madammen skulle tape.

Hva med deg? Vedder du noe og har du noen gang vunnet noen veddemål og i så fall hva vant du og hva veddet dere om?

HQ