Norsk
Blog
Juleforberedelser er i grunnen litt kos

Juleforberedelser er i grunnen litt kos

Skrevet av Bernt Erik den 22 desember 2008 klokken 09:24

Da er det søren meg ikke mange timer til julen ringes inn. I morgen kveld skal juletreet pyntes og alt sammen skal da være ferdig til den store dagen som både små og store venter på. Jeg og madammen har hatt en stresset tid med masse å gjøre. Vi må jo selvsagt ha alt klart til julen ringes inn og da gjelder det å ha vasket nesten alle rom, pyntet og gjort klar juleklærne. Med fire barn hvor spesielt de tre største er veldig aktive og en liten "baby" på åtte måneder, så skal vi ikke klage på at vi lite å gjøre.

De tre største barna er i skuddet som aldri før, for nå er det ikke mange timene igjen før de får åpnet opp julegavene. Jeg husker selv da jeg var liten da jeg gledet meg til julen og spesielt til gavene. Nyskjerrigheten tok inne mellom litt overhånd og det hente nok at jeg dro på en liten oppdagelsestur for å finne gavene jeg skulle få. Dessverre var det sjelden jeg klarte det (noe som var bra), for mamma og pappa hadde gjemt gavene godt. Vi fikk aldri noe clue på hva vi skulle få av "nissen".

I går fikk jeg hentet inn juletreet (en blogg i den anlending kommer etter hvert). Vi har vasket huset, bakt pepperkaker og andre godbiter og vi har gjort klart det meste. Det er kun småting som er igjen før vi kan sette oss ned i ro og mak kvelden før kvelden i morgen og slappe av etter en hektisk tid.

Hvordan er det hjemme hos dere før jul. Er det en stresset tid hos dere også eller er alt så godt planlagt at man kan ta det med ro?

HQ