Norsk
Blog
God Jul til alle dere fra meg i Snåsa!

God Jul til alle dere fra meg i Snåsa!

Skrevet av Bernt Erik den 24 desember 2008 klokken 13:34

Tenk, nå er dagen kommet som alle venter på og jeg ser virkelig frem til denne dagen og tenker spesielt på barna. Helt siden vi stod opp og frem til nå har de vært i skuddet. De gleder seg selvsagt veldig mye til i kveld noe vi voksne også gjør. Julaften er på mange måter veldig spesiell og da tenker jeg ikke kun på pakkene, men også på dagen generelt med de tradisjoner som følger med.

Tiden frem mot middag går i kose seg med å se på filmer, gjøre klart ting som skal med til svigers hvor vi er bedt på middag med mer. Nå har vi fått strøket de siste klærne, dusjet barna og vi er mer eller mindre klare til å dra. Til middag blir det ribbe, julepølse og medisterkaker med alt av tilbehør du kan tenke deg. Julen er en tid hvor det bugner av mat og drikke hvor man koser godt som bare det.

I går kveld da sønnen min skulle spille Need for Speed Undercover, fikk vi noe alle Xbox 360-eiere frykter, nemlig The Ring of Death. Så i dag var det bare å ringe å bestille "kisten" som skal frakte min døde Xbox. To til tre uker skulle det gå fra jeg sendte den til jeg fikk min trofaste burk tilbake. Klart jeg ble lei meg, men så vet jeg at når den først er sendt inn, så slipper jeg å være redd for å få det igjen.

I natt har det kommet snø og vi har nå 31 cm på flat mark. Dette tilsier at jeg i år som i fjor tapte veddemålet og måtte kjøpe en marsipangris i premie til Kåre. Han vant med at han tippet det skulle være 35 cm når julen ringer inn. Jeg tippet 25 cm. Veddemålet ble gjort i oktober.

Så nå er det ikke lange stunden til julen ringer inn og jeg vil med det ønske alle Gamereactors brukere en riktig God og fredfull Jul og håper dere får en fin opplevelse.

Nedenfor ser dere Malin som koser seg med en kule fra juletreet. Hun er nå blitt åtte og en halv måned gammel og ruller rundt som bare det. Selvsagt hvis hun får lov, vil hun mer enn gjerne opp å stå samt gå litt med lit støtte

HQ