Norsk
Blog
Julespill for store og små!

Julespill for store og små!

Skrevet av Bernt Erik den 29 desember 2008 klokken 11:14

Så er julen over for denne gangen og vi fikk både store og små, harde og myke gaver alle sammen. Julen er ikke kun gaver, god mat og drikke. Nei, besøk av familie og venner er også noe som hører til og dette er noe av det jeg gleder meg mest til med julen. Det å kunne få besøk samt besøke venner og familie er noe jeg liker godt.

I går fikk vi besøk av slekta til madammen og det var en artig opplevelse og når "ungdommer" kommer på besøk, hva er vel mer naturlig enn å spille spill. Wii-maskinen fikk kjørt seg godt (i og med at Xbox 360-maskinen ville pynte til jul med den røde ringen). Spillet som alle ville spille var uten tvil Mario Kart Wii og her ble det kjørt konkurranser til stor stemning til de besøkende. Mario Kart Wii er veldig artig og når man er flere kan man sette opp turneringer, noe som førte til innbitte kamper med nebb og klør fra deltakerne.

Ellers har det blitt spilt en del andre spill også til glede for store og små og her er spillene i tur og orden;

Disney Sing It: Her får du en pakke med mikrofoner, en DVD proppfull med musikk fra Disneys kjente artister som Hannah Montana, Miley Cyrus, Jesse McCartney, Aly & AJ, High School Musical og Camp Rock. Det har blitt noen timer med synging for å si det slik og med så mange melodier har datteren min virkelig fått kjørt stemmen sin maks. For de som liker denne musikken, er dette en fet pakke som så absolutt gir valuta for pengene. Ingen jul uten Disney Sing it i følge datteren min. På nyåret har datteren min bestemt at venninnene sine skal få prøvd seg og da vil det bli egne sangkvelder.

High School Musical 3: Senior Year DANCE!: Nok et PS2-"spill" har fått kjørt seg godt i jula. Med en dansematte fikk datteren min virkelig svingt fletta og hun har fått danset av seg en del av kaloriinntaket i jula. Selv jeg har forsøkt meg skal jeg være ærlig å innrømme at det var en interessant opplevelse selv om datteren min knuste meg. Det er bra med spill som får barna opp av godstolen og ut på gulvet. For dette gir faktisk mosjon og det med at de har det moro - hva mer kan vi foreldre ønske oss.

Need for Speed Undercover: Fikk en trist slutt på denne spillingen på lillejulaften da min Xbox 360 ville pynte opp julen med den røde ringen. Men inntil da ble det kjørt mye Undercover og min sønn på syv år var den som kjørte mest. Jeg hjalp til der hvor han slet og vi fikk til et godt samarbeid. Spillet i seg selv er ikke det beste NFS-spillet jeg har prøvd, men ikke det dårligste heller. Med litt flere animasjoner, kanskje værforandringer samt split-screen ville spillet ha fått en langt bedre karakter enn det det har gjort. Men spillet funker - ingen tvil om det og er du fan, så tror jeg du kommer til å like det.

Need for Speed Undercover PSP: Dette spillet har jeg spilt mest i jula og har snart gjennomført det. Heller ikke dette spillet er et toppspill, men det har en tendens til å få meg hekta og da blir jeg sittende. Grafikken er grei nok, mens det er fartsfølelsen som i grunnen suger meg inn i spillet.

GTA IV: Dette spillet var rått til PC og er i mine øyne mye bedre enn Xbox 360-versjonen - selvsagt med at jeg kan bruke mus og tastatur samt at grafikken er en god del bedre. Herlig og variert spill som kommer til å gi meg masse underholding i tiden som kommer. Rockstar er en stor spillutvikler som både er flink og litt på kanten med sine "grove" spill, men jeg elsker gjengen.

Det har også blitt spilt en del andre spill (i og med at det har vært et elendig vær) og da tenker jeg på spill som Far Cry 2, Brothers in Arms: Hell's Highway, Call of Duty: World at War, Red Alert 3 samt barnespill som Littlest Pet Shop; Jungle, TinkerBell, Bratz Kids Party, Englekræsj samt en haug med andre barnevennlige spill.

Nedenfor ser dere gjengen som ble sittende å spille Mario Kart Wii og som digget det godt!

HQ