Norsk
Blog
Tanker for Gamereactor i 2009...!

Tanker for Gamereactor i 2009...!

Skrevet av Bernt Erik den 29 desember 2008 klokken 14:46

Allerede den andre måneden skjedde det ting og tang her i Gamereactor. Vi fikk ansatt en ny redaktør - Jon Cato Lorentzen, som har veldig lang fartstid i spillnorge samt en profilert herremann både i tidsskrift og på TV. For i 2007 var Jon Cato programleder for Gulllstikka og lite viste vel han at han selv skulle motta prisen for beste spillmedie året etter.

I mars 2008 ble altså Gamereactor kåret til årets beste spillmedie på Gullstikka. Vi hadde en hard konkurranse med spillmedier som VG, Dagbladet, Gamer.no samt et par andre. At vi vant var en stor overraskelse og et bevis på at den jobben vi har gjort har vært suksessfull. Ikke bare er vi et populært magasin, men vi har også en populær nettside som mange titusener har tatt til sitt hjerte og bruker flere ganger daglig.

Det har skjedd en god del både med Gamereactor i papirform og på nettsiden. I papirform har vi blant annet satt inn en fast plass for vårt populære community hvor vi kårer både månedens anmeldelse, blogg, leserbrev samt at vi presenterer en trofast forumbruker i hver utgave. I slutten av fjoråret startet vi også opp med vår meget etterlengtede kjøpsguide som mange har etterlyst. I tillegg til store artikler, anmeldelser m.m. har vi fått til et godt spillblad for den norske befolkningen.

Hva er så våre planer i året som kommer? For det første er det viktig å bygge på det vi har i dag samt forbedre enda flere ting som gjør nettsiden vår til et mer unikt sted å være. For det andre skal vi innføre nye spennende ting som vi vet bil bli godt mottatt samt noe vi har valgt å kalle Gamereactor Club. Mer om dette vil dere kunne lese mer om i året som kommer. Stay tuned for more...!

Hva vil fremtiden bringe? Vi håper den blir like spennende og innholdsrik som fjoråret med masse store spill og mange aktiviteter. Vi vil også i år prøve å komme oss ut til våre lesere og arrangere konkurranser, forskjellige aktiviteter for store lanseringer av spill m.m. Vi vil være synlige ute i Norges land og det for å hedre våre trofaste lesere samt få flere nye brukere/lesere til å se at Gamereactor tar spill seriøst.

Med dette vil jeg gjerne ønske alle sammen et riktig godt nytt år og håper på at dere fortsatt vil tilbringe tiden sammen med oss her i Gamereactor!

HQ