LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Jeg vil ha Battlefield 3 NÅ!

      Jeg vil ha Battlefield 3 NÅ!

      Skrevet av Bernt Erik den 2 januar 2009 klokken 02:44

      Jeg bare ha det og hvis noen hadde spurt meg for et års tid siden ville jeg ha svart at Battlefield 3 ville ha blitt lansert i fjor høst eller like før jul. Nå begynner jeg snart å gå på veggene, ventetiden før spillet blir offentliggjort til det lanseres begynner å bli litt for uutholdelig. Etter å ha spilt Battlefield 1942, Battlefield 2 og nå i det siste Battlefield 2142, så må jeg si meg meget klar til et tredje spill.

      Helt siden jeg la opp nyheten om at informasjon om en mulig treer 10. oktober 2007, har jeg håpet på at nye opplysninger om spillet skulle dukke opp. Den gang ei, ikke et knyst har jeg hørt og dette har ført til at jeg har mistet litt av tålmodigheten. NÅ vil jeg ha Battlefield 3. Selv om det ligger i kortene at en treer dukker opp, så hadde det vært fint med en offentliggjøring nå. Dessverre regner jeg med at det ikke vil komme en slik offentliggjøring før etter lanseringen av The Sims 3 som nok er EA kanskje aller største spill neste år. Visste du at Sims-serien er Norges mest solgte? Ikke? Nå vet du det. Derfor vil det være lurt å vente med en offentliggjøring av Battlefield 3 til The Sims 3 er ute på gata. Slik at fokuset holdes på dette strategiske spillet.

      Hvis det så skjer, vil nok ikke Battlefield 3 bli offentliggjort før tidligst i slutten av mars og da vil nok ikke spillet være på gata før tidligst oktober/november i år. Det er lang tid for et spill jeg venter mye på.

      Her er noe av det jeg skrev i nyheten jeg la opp 10. oktober 2007;

      Hele opplegget rundt Battlefield 3 dreier seg om en lekkasje av en PDF fra en investor-rapport og dette har nettsiden Digital Battle klart å snappe opp. I følge denne PDF-en vil spille trolig dukke opp i slutten av 2008 og ha en beta-test i slutten av neste sommer eller starten av høsten. Med det nye spillet vil det komme 8 nye brett med opp til 40 spillere på hvert lag (Nato/Mec) og at kampene vil finne sted i Midt-Østen. For de av dere som ikke likte Battlefield 2142 på grunn av robotene og våpnene, så kan vi trøste disse å se at det neste Battlefield-spillet trolig vil omhandle moderne krigføring.

      Mens grupper (squads) og kommandører (commanders) er historie, vil spillet nå innføre "Battalions" som vil inneholde tre til fire gruppperinger. Det vil bli fem spillbare klasser - snipere (jippiii), assault, ingeniører, medics, og selvsagt support. Videre sier PDF-en at det vil være tilgjengelig over 48 kjøretøyer (24 for hvert lag), 34 forskjellige våpen (17 for hvert lag) og 22 opplåsbare for begge lagene. Totalt gir dette 56 våpen å velge i mellom.

      Selvsagt vil det også ligge en del andre unlocks slik vi kjenner i Battlefield 2142 og her finner du beskyttelser, ny ammo, hjelmer, kamuflasje, samt andre snedige ting...

      Noe vi Battlefield-spillere er bortskjemte med er den gode rankingen i Battlefield-serien og denne vil også gjøre seg gjeldende i Battlefield 3 hvor man klatrer i rangen som i moderne militær-system. Du vil kunne bygge opp din egen soldat etter ønske slik at du selv får et personlig preg når du er ute i felten. Det vil være muligheter for å filme sine heftige kamper på en mye enklere måte enn det som finnes i dag.

      Nå skjønner du sikkert hvorfor jeg gleder meg. Hva med deg? Er Battlefield 3 et spill du venter på?

      HQ