Norsk
Blog
Wow - jeg er supertakknemlig!

Wow - jeg er supertakknemlig!

Skrevet av Bernt Erik den 3 januar 2009 klokken 03:24

Ingen tvil om det! Jeg er blir helt varm i trøya over all skryten dere kommer med. Faktisk har jeg flere ganger kjent en stor klump i halsen over skryten jeg har fått av dere.

Å bli kåret til både årets blogger og årets redaksjonsmedlem var ufattelig moro og en ære selv om jeg har mange på papiret som er flinkere enn meg til å blogge. Jeg elsker å lese deres blogger og setter stor pris på å kunne det.

Jeg har jobbet i Gamereactor siden juni 2002 og det har vært en fryd helt fra start av og frem til i dag. Jeg har jobbet målbevist både med å få til en god distribusjon av bladet til så og si hele landet, skrevet en masse både i bladet og på nettsiden, arrangert en del aktiviteter/konkurranser i ren Gamereactor-ånd samt fått både blad og nettside mer kjent i media via ting vi har gjort. I fjor ble Gamereactår kåret til beste spillmedie på Gullstikka og da måtte jeg faktisk slippe en tåre eller to. For meg var det stort å få denne utmerkelsen og det beviste at den jobben vi gjør er god og at mange liker det. Selvsagt skal æren komme redaksjonen til gode. Både Frode (tidligere redaktør), Jon Cato (redaktør nå), Carl Thomas samt resten av gjengen har gjort og gjør en meget god jobb, så æren må nok tilfalle dem der.

Men nå skal jeg ikke skryte noe mer om oss og meg. Jeg ønsker også å komme med en kjempetakk til dere brukere for at Gamereactor er så fin plass å være en del av. Her har vi et veldig godt miljø til tross for mange forskjellige meninger, kulturer og ansikter. Det er godt å se at så mange nyter nettsiden og det den har å by på. Så det er faktisk jeg som skal takke dere for at dere er inne på Gamereactor-siden samt leser bladet. For uten dere, hadde ikke jeg hatt en jobb og heller ikke vært her.

Så hva mer enn - tusen hjertelig takk til dere brukere for at jeg er her og en del av Gamereactor!

HQ