Norsk
Blog
Mitt liv i et lite nøtteskall!

Mitt liv i et lite nøtteskall!

Skrevet av Bernt Erik den 4 januar 2009 klokken 16:10

I dag er det veldig viktig å være allsidig om man skal få seg jobb. Det er dumt å kun spesialisere seg på en ting så fremt man vikrelig ikke brenner for det da. Jeg for min del har gjort mye forskjellige fra barneskolen og frem til i dag.

Om sommerene hadde jeg som alle sommerjobb og tjente noen tusen kroner som kom godt med. Jeg jobbet en del i kommunen og da med alt mulig, fra vasking til å klippe fotballbanen m.m. Ellers tok jeg masse strøjobber som maling, skogsrydding og masse annet. Før jeg gikk inn i militæret, fikk jeg meg en jobb i en fotoforetning i Grong og jobbet der i litt over ett år. I militæret fikk jeg vekteropplæring og massiv våpenopplæring. Mitt beste våpen i militæret var faktisk Glocken.

Etter militæret fikk jeg meg jobb som fritidsklubb-assistent og jobbet en god del med ungdom. Jeg startet opp Snåsa Badmintonklubb og hadde opp i 70 medlemmer og en av de største badmintonklubbene i Trøndelag. Jeg ble også kretsmester i badminton og fikk oppleve å bli trent av verdens beste badmintonspill (en kineser som jeg fikk autografen av på min treningsskjorte). Etter et år som fritidsklubbassistent fikk jeg jobben som fritidsklubbleder her på Snåsa. Mens jeg jobbet der fikk jeg en masse vikarjobber på diverse skoler her på Snåsa og underviste i blant annet svømming, gym, kristendom, heimkunnskap og matte. Det var moro å være lærer og syntes det gikk veldig bra.

Så flyttet jeg til Steinkjer og begynte selv på skole igjen etter en del år uten å ha vært på skole. De to neste årene var det miljø og resurs som stod på timeplanen. Etter disse to årene søkte jeg på jobb hos Tybring-Gjeddes avdeling på Steinkjer og jobbet der i over to år. Trivdes veldig godt. Så flyttet jeg til Snåsa og innen da blitt sammen med madammen. På Snåsa (Grong) jobbet jeg i en rørleggerbutikk og solgte rør og dasser over en lav sko. Så fikk jeg vite at GPSbutikken ville ha inn folk til sin nettbutikk og jeg ble med på å bygge opp butikken til en av de største i Norge. Vi solgte GPS-er for full guffe og den ene storavtalen etter den andre ble skrevet under. Den største avtalen var det Hydro som stod for med et kjøp på 300 GPS-er til 2000,- pr. stk. samt utstyr.

Da jeg jobbet i GPS-butikken kom jeg i kontakt med Jon A: Bjerk (tidligere redaktør for Gamereactor) og fikk spørsmål om å begynne som skribent. Min første omtale var et Formel 1 spill. Så begynte jeg å arrangere konkurranser i Gamereactor og fikk etter hvert veldig mange kontakter. Dette medførste til at jeg en vakker dag fikk spørsmål av Claus og Morten Reichel om jeg ville begynne å selge annonser. Så gjorde jeg det på tvers av at jeg også skrev og opprettholde bladet og nettsiden. Dette har medført til over 15500 publiserte tekster her på nettsiden. I fjor vinter - det vil si februar sluttet jeg å skrive omtaler, nyheter og gikk over til kun å selge annonser og det er nettopp her jeg nå befinner meg med hovedansvar over Norge og Finland.

Jeg trives godt og jeg har tatt mange steg for å komme hit. I tillegg vil jeg kveldene fremover skrive en del for lokale aviser samt dra ut på oppdrag med launchpartyer m.m. for Gamereactor. Men hva fremtiden vil vise er vanskelig å si. Jeg liker å selge, men kunne mer enn gjerne ha tenkt meg å jobbet i et reklamebyrå - kanskje starte ett selv - hvem vet. Har jo ufattelig mange kontakter som jeg er supertakknmelig for å ha. Hvem vet. Men NÅ er hovedfokuset mitt Gamereactor.

Her har dere livet mitt i et nøtteskall for de av dere som ikke visste dette...

Hva med deg - er du allsidig og liker du å jobbe med flere ting samtidig eller holder det kun med en jobb?

Som avslutning, søkte jeg på navnet mitt som skribent og fant dette her på nettsiden; http://www.gamereactor.no/tekster/search?textTypeId=0&search=
&breadtext=&author=bernt+erik+sandnes&score=0&grouping=0&p
ublishstatus=0&orderby=publishdate

Utrolig men sant...

HQ