Norsk
Blog
Aking - ekstremt eller bare kos!?

Aking - ekstremt eller bare kos!?

Skrevet av Bernt Erik den 6 januar 2009 klokken 14:27

Jeg elsker aking og har opp igjennom mitt årelange liv aket en god del både i slappe bakker og i hoppbakker med stupbratte skråninger. Før var man tøffere og man var ikke feig å sette utfor uansett om bakken var som et stup. Nå, når man er blitt gamlere så tørr man ikke lengre dette. Jeg vet ikke om det er underbevistheten som spiller meg et puss eller ikke, men jeg er mye mer forsiktig nå enn da jeg var mindre. Føler du at alderen fører til at du blir feigere eller er du den samme tøffe typen/dama som før?

Forrige fredag var jeg, madammen, barna våre samt søsteren til madammen med barn ute i akebakken i nesten full snøstorm og akte. Moro var det og rumperacerne fikk kjørt seg godt. Jeg for min del var like ivrig som mine tre barn, mens Malin fikk sitte i fanget vårt på tur nedover selvsagt da med litt roligere fart.

Barna var i ekstase og fant den ene tøffe løypen etter den andre. Vi voksne var også med på leken og fant fort ut at å kjøre tog var det som fenget mest. Da endte det som oftest med knall og fall med snø langt inn i hutteheiti.

Når du er ute i snøen, hva liker du å gjøre da? Kanskje liker du ikke snøen og er heller inne å spiller i stedet...

Nedenfor ser dere noen av bildene vi fikk tatt fra aketuren vår

HQ