Norsk
Blog
Forza Motorsport 3 rykter - vi venter!

Forza Motorsport 3 rykter - vi venter!

Skrevet av Bernt Erik den 7 januar 2009 klokken 09:43

Det er veldig mange som venter spent på neste Forza Motorsport og det har helt siden toeren ble lansert 8. juni 2007 blitt sluppet det ene ryktet etter det andre.

Forza Motorsport-serien er ufattelig bra og det nærmeste man kommer racing-simulator til Xbox 360. Jeg elsker simulator-spill og Forza-serien har vært en stor stjerne på denne litt mørke himmelen hvor arcade-bilspill har herjet den populære boksen.

I den siste tiden har nye rykter blitt spredt for alle vinder og fansen har fått nye ideer over hvordan det ferdige spillet vil bli. Her er litt om denne saken; Juni i fjor avlørte firmaet Intellisponse at utvikleren Turn 10 arbeidet for full musikk med Forza 3. Spillet vil i følge ryktene inneholde 400 biler og over 100 nye baner, nye spillmodes og nærmest uendelig "pimp your ride"-funksjon, forbedret skademotor både på biler og omgivelser, et stort online community for spillet og en godt utviklet hjelpefunksjon for nye spillere.

Microsoft har selvsagt nektet å kommentere ryktene, men et godt tegn er at de ikke har benektet ryktene heller. Med andre ord, vil det kommende Forza Motorsport 3 by på langt mer innhold enn de tidligere spillene og er det en ting jeg nå håper på kommer med i spillet, så er det en skikkelig værsimulator. Dette vil gjøre kjøringen enda mer uforutsigbar.

Er du en av de som venter spent på Forza Motorsport 3 og besitter du noen spennende rykter rundt spillet?

Nedenfor ser dere en person som sikkert venter spent på spillet og som kan fråtse stort med en fet spillopplevelse når den tid kommer!

HQ