Norsk
Blog
Jeg skriver best om natten...

Jeg skriver best om natten...

Skrevet av Bernt Erik den 11 januar 2009 klokken 14:00

Som dere sikkert vet skriver jeg en god del, både om morgen, formiddagen, ettermiddagen og delvis om kvelden. Dessverre er ikke denne tiden av den døgnet den beste med tanke på skriblerier for meg, nei - om natten er den beste. Da kommer ordene løpene som perler på en snor og den ene setningen etter den andre blir skrevet ned. Faktisk er den kreative skrivingen best på denne tiden av døgnet for meg. Dette irriterer meg, for da burde jeg jo ha vært i seng. Dessverre blir ikke mange tekstene skrevet om natten, men noen forekommer og da er de som oftest bedre enn de som blir skrevet andre tider på døgnet.

Det er i grunnen merkelig at jeg skrive best om natten, for det er jo om morgenen som kanskje burde ha vært den beste tiden og skrevet på. For om morgenen er man jo frisk og opplagt etter en god natts søvn (eller kanskje ikke - for natten gikk med til skriblerier).

Jeg skriver uansett best om natten. Kan det være for at man da kan skrive uten å bli avbrutt av telefoner, personer som som vil snakke med deg eller andre forstyrrende elementer? Ikke umulig det, men uansett så skrives det mye i løpet hele døgnet og sånn er det bare.

En annen ting, jeg jobber også best om natten - spesielt tiden fra kl. 00-02 er den beste tiden hvor jeg får unnagjort mest og er mest aktiv. Om dagen er tiden fra kl. 08-14 den beste. Hva med deg?

Hva med deg - får du gjort unna mest om kvelden/natten eller går det for det samme?

HQ