Norsk
Blog
Jeg vil ha Bioshock: Sea of Dreams NÅ!

Jeg vil ha Bioshock: Sea of Dreams NÅ!

Skrevet av Bernt Erik den 13 januar 2009 klokken 11:06

Et av de spillene jeg likte best i 2007 var uten tvil Bioshock. Ikke bare tok det meg på senga over å være et innholdsrikt spill, men det hadde en grafikk som jeg bare kunne sikle over og mang en dam under stolen min ble tørket opp etter hvert som jeg spilte det mer og mer. Utvikleren 2K Boston hadde lagd et spill med veldig høy kvalitet som ga mange meget høye karakterer fra en samlet spillpresse. Jeg for min del kåret Bioshock til 2007's beste spill med stemning.

Grafikken, musikken og innholdet fikk meg klistret til spillet og man opplevde hele tiden en kraftig tiltrekningskraft som gjorde at man ikke ville spille noe annet spill. Big Daddy var skremmende og det gikk mang en gysning nedover ryggen på meg etter hvert som jeg beveget meg lengre og lengre inn i spillets komplekse historie.

Våpenarsenalet var unikt og måten du kunne bruke dette på var veldig godt utviklet. Perfekt timet og tilrettelagt med andre ord.

For ikke så altfor lenge siden fikk vi de store nyhetene om at en oppfølger var på tur og undertegnede hoppet opp og ned. Nok en gang skulle jeg få oppleve et spill som gjorde hva det kunne for å krype inn under huden min for så å få meg i ekstase. Okei da, jeg har ikke sett så mye av denne kommende oppfølgeren ennå. Kun en trailer er alt jeg har sett, men det jeg fikk sett var like unikt og mystisk som Bioshock var.

Nå håper jeg det ikke er lenge til vi får vite mer om spillet samt se noen skjermiser. For min lengsel etter å få vite mer om Bioshock: Sea of Dreams er stor. Flere trailere mottas også med stor takk. Så mens vi venter på at oppfølgeren skal begynne å spinne i PC-en min, så jeg nok en gang se teaser-traileren. Nydelig og herlig! Jeg vil ha Bioshock: Sea of Dreams NÅ!

Hva med deg - gleder du deg til oppfølgeren lanseres forhåpentligvis senere i år eller var ikke det første spillet noe å skryte hjem om?

Skjermisen nedenfor stammer fra traileren

HQ