Norsk
Blog
NRK trengte hjelp igjen...!

NRK trengte hjelp igjen...!

Skrevet av Bernt Erik den 6 februar 2009 klokken 21:45

På tirsdag fikk jeg og Richard telefon fra NRK igjen. Denne gangen hadde de fått nyss i at det skal produseres Snåsavann og det med god hjelp fra populariteten fra Snåsakaill'n. Nå mener alle at Snåsa er satt på kartet for alvor og vi snåsningen må utnytte dette på beste vis.

Selvsagt synes vi det er litt stas at Snåsa kommer på folkemunne, men mye er også negativt og det er ikke like moro. Jeg har stor respekt for Joralf Gjerstad aka Snåsakaill'n og det han har gjort, men jeg synes nå at det finnes grenser for hva media skal skrive og si om både han og Snåsa.

Heldigvis var ikke innslaget om Snåsa negativt denne gangen og vi sa ja til nok å hjelpe NRK med en nyhetssending. Jeg stilte opp med mitt Koss headset og Richard hadde med seg Logitech webkamera som tilhører BondeLAN.

Noen minutter over fem om ettermiddagen dro vi forventningsfulle til Snåsa Hotell for å hjelpe NRK for andre gang. Denne gangen skulle ordføreren på Snåsa intervjues og det via Skype. Noen minutter over halv seks kom innslaget på lufta og vi var spente nok en gang om utstyret vårt ville holde samt at den trådløse nettlinjen ikke ville hoppe ut. Det verste som kunne skje var at midt under intervjuet at hele PC-en (som var en pentium 3 med 512MB RAM og Windows XP) stoppet opp. Det skjedde sist vi skulle hjelpe NRK. Da hang PC-en seg under generalprøven. Denne gangen gikk alt veldig bra og kvaliteten ble topp, i alle fall syntes NRK det. Vi ble nok en gang takket for sporty innsats og god jobb.

Når vi åpner dørene for BondeLAN den 25. februar skal vi ha NRK oppover til å lage en reportasje av vårt sprøe show der undertegnede blant annet skal i ilden i noe som heter Nutball. NRK skal gi oss noe tilbake mot den jobben vi har gjort noe jeg synes er rimelig. Når det gjelder Nutball, så kommer jeg tilbake til denne saken hvor det vil bli en kamp mellom Pondus81 (moderator her på forumet) - Thor Stokke og meg.

Nedenfor ser dere noen bilder fra innslaget som dere også kan se HER

De to første bildene ser dere utkast fra hvor Snåsa ligger i landet og på de neste bildene ser dere programlederen og ordfører Vigdis Hjulstad Belbo, mens nest siste bilde er hotelldirektøren Lars Sandvik som vi hjalp sist.

PS! Denne gangen kom jeg meg unna kameraet!

HQ