Norsk
Blog
Huset er besatt!

Huset er besatt!

Skrevet av Bernt Erik den 11 februar 2009 klokken 09:13

Det er tragisk mange som er syk for tiden. Om det er influensa eller omgangssyken, forskjølese eller noe annet som plager det norske folket.

Akkurat nå er huset vårt besatt av influensa og omgangssyken. Jeg har ikke sovet nesten ingenting i natt. Madammen sliter med influensa og opp i 40 i feber. Jeg for min del merket symptomer på omgangen i går kveld og med ræva på do med bøtta i mellom føttene, gikk den kvelden til spille. Deretter var det Silje sin tur og i natt ble Emil syk. Da var det bare å løpe mellom spydde sengklær, klær og vaske gulv mens en selv slet.

Nå krysser jeg fingrene for at madammen og Malin unngår dette svineriet, men det er nå vel lite trolig.

Det verste er at vi for fjorten dager siden hadde omgangen i hus, så nå er det søren meg andre gang på kort tid den er her. Det virker for meg som om huset er besatt av sykdom og at det ikke vil gi slipp på det.

Akkurat nå er det to paracet som holder meg gående og hodepinen er delvis borte. Det hjelper heller ikke med at man ikke har sovet noe særlig, så jeg blir nok ikke noen gammelost i dag nei.

Håper at dagen går fort slik at man kan bli frisk samt at vi slipper flere sykdommer på en stund.

Har noen av dere vært plaget av sykdom av et eller annet slag nå etter jul, eller er det bare familien min som er maksimalt uflaks?

HQ