LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Hvorfor er CS så populært?

      Hvorfor er CS så populært?

      Skrevet av Bernt Erik den 12 februar 2009 klokken 10:02

      Som dere for lengst har fått med dere, har jeg brukt på hundrevis av timer på Battlefield-serien. Helt fra Battlefield 1942 (som jeg ikke spilte så veldig mye), Battlefield 2, Battlefield 2142 og Battlefield Heroes har jeg vært solgt til denne serien. Årsaken er at jeg liker slike spill hvor lagspilling og taktisk krigføring er veldig viktig.

      Selvsagt finner man veldig mye taktikk i CS også, men da jeg prøvde det en gang hos en venn ble jeg veldig skuffet. Selvsagt hadde jeg spilt en god del Battlefield først, noe som sikkert var utslagsgivende for at jeg ikke likte CS. For meg virket CS veldig urealistisk, kjedelig og hadde ikke de gode taktiske egenskapene som Battlefield-serien hadde. Våpnene i Battlefield-serien var også mer realistiske med blant annet dropp på skudd du har skutt i vei mot fienden. For å treffe noen på langt hold må man ta sikte på dette noe man ikke trenger å tenke på i CS.

      Jeg skal selvsagt ikke si at CS er et dårlig spill, for det er det ikke når så mange millioner liker det, men spørsmålet mitt er hvorfor er det så populært? Har du noen meninger om hvorfor det er så populært og at så mange spiller det? Jeg er glad CS finnes, for da kan vi i BondeLAN kjøre vår meget populære CS-compo som trekker masse gamere. Nå håper jeg på å bli overbevist av dere og kanskje får jeg et nytt syn på hvorfor så mange liker CS.

      Er du en av de som er hekta på CS eller har vært det?

      HQ