LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Band of Brothers som spill?

      Band of Brothers som spill?

      Skrevet av Bernt Erik den 17 februar 2009 klokken 10:45

      Hva om jeg nå sa at det ville komme et spill som het Band of Brothers: Pacific? Hva ville du da si da? Jeg for min del ville juble og det ufattelig høyt. Er det en serie jeg liker veldig godt så er det Band of Brothers. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett serien, men det topper i alle fall antallet gangenr jeg har sett Titanic (jepp og er ikke redd for å si det).

      Det er mange spillutviklere som har lagd sine spill lik handlingen i Band of Brothers og spesielt spillserier som Medal of Honor og Call of Duty har holdt seg veldig nære det soldatene i Band of Brothers opplevde i serien som har blitt sendt på TV en rekke ganger. Alt i fra kaos på slagmarken til stemningen har spillutviklerne klart å få med i spillene sine.

      Nå har noen fugler kvitret i mitt øre om at et Band of Brother-spill er avslørt og det med undertittelen Pacific. Det er tidligere eks EA Novalogic, Climax and Looking Glass Studios, Delirious Games som nettopp har avslørt dette. Spillet skal i følge ryktene være et tredje persons action spill med unikt gameplay hvor detaljene ikke skal være spart på. Utvikleren skal gi spilleren en skikkelig følelse av selv å være en del av spillet.

      Når jeg hører tredje persons spill så tenker jeg litt tilbake på det revolusjonerende Hidden & Dangerous som ble lansert for en god del år siden. Her skulle du styre tre personer som hver hadde sine unike egenskaper/våpen og som måtte brukes til rett tid. Om dette kommende Band of Brothers spillet blir utviklet i samme ånd som Hidden & Dangerous er usikkert, men det hadde vært stilig om det hadde blitt det. Om Tom Hanks eller om Steven Spielberg selv får en viktig rolle i utviklingen av spillet sier ikke ryktene noe om. Venter spent på flere opplysninger her...

      Når spillet blir lansert sier heller ikke ryktene noe om, men i slutten av året er det som er antydet om det ikke opplever utsettelsesspøkelset da. Band of Brothers: Pacific er planlagt til PS3, Xbox 360 og PC. Dessverre finnes det ikke noen skjermiser fra dette "kommende" spillet, men gud hvor jeg gleder meg om dette stemmer og at et Band of Brothers-spill er på tur - det hadde vært kjekt det.

      Flere enn bare meg som venter spent på et evt. Band of Brothers spill? Hva tror du dette spillet vil inneholde og klarer utvikleren å fange magien som vi finner i serien?

      HQ