Norsk
Blog
Gullstikka anno 2009!

Gullstikka anno 2009!

Skrevet av Bernt Erik den 27 februar 2009 klokken 21:21

Nå er det ikke lenge til at årets Gullstikka går av stabelen og jeg har store forventninger for å si det slik. Torsdag 5. mars er den store dagen hvor mange spilldistributører og spillmedier gleder seg til og undertegnede er intet unntak.

I fjor var Gamereactor så heldige å bli kåret til beste spillmedie i hard konkurranse med Gamer.no, VG, Dagbladet m.fl. og i år sliter vi med de samme konkurrentene. At vi vant i fjor kom vel av at vi hadde et veldig godt blad, veldig oppdatert nettside, gode omtaler, at vi var på farten og traff våre lesere samt en et godt oppbygd community.

I år har vi det samme i tillegg til at vi har fått lagt til enda flere funksjojner på nettsiden samt fått med flere ting i bladet som spillguide/kjøpsguide og en egen community-side i bladet. Med dette håper jeg selvsagt at Gamereactor skal trekke det lengste strået selv om det blir nok en hard konkurranse med Gamer.no, VG m.fl. Det har blitt lagt ned mye hardt arbeid for at Gamereactor er det vi kjenner i dag. I tillegg til at vi har dratt ut i den store verden og arrangert diverse ting og tang og vært et ansikt uttad mot dere trofaste lesere.

Med disse ord er jeg veldig spent på hva som skjer torsdag 5. mars og jeg håper at vi i Gamereactor kan dra hjem med å ha vunnet Gullstikka i år igjen.

Hva tror du - kan Gamereactor vinne i år igjen eller er det andre konkurrenter vi må passe oss for? Hvilke spill tror dere vil vinne og kommer du til å følge arrangementet med argusøyne?

Nedenfor ser dere et bilde at to heldige vinnere fra fjorårets Gullstikka...

HQ