Norsk
Blog
Nut Ball - En smertelig erfaring...!

Nut Ball - En smertelig erfaring...!

Skrevet av Bernt Erik den 1 mars 2009 klokken 22:07

På fredag var det ikke godt å være "baller". Da arrangerte nemlig BondeLAN-crewet noe som for mange av deltakerne vil minnes som nøtteknekkeren deluxe. Til og med undertegnede gikk en smule hjulbuet etter mange treff under beltestedet. Jeg for min del tok utfordringen da Thor Stokke (Thorst - moderator fra forumet vårt) sendte en invitasjon om å være med og selvsagt, jeg tar slike ting stort sett på strak arm noe som kanskje ikke var så lurt denne gangen.

...men gjort er gjort. Nå i etterkant kan jeg takke meg for at jeg var såpass heldig og fikk inn mange treff på Thor i starten og at han etter hvert ga seg. Da jeg møtte Bjørn Erik fikk pipen eller nøttene en annen klang - da ble det litt for voldsomt og jeg måtte trekke meg ut skadeskutt og liten smule øm rundt de edle deler.

At dette var noe som folk i salen likte godt (å se oss pines) var det ingen tvil om og det ene latterbrølet etter det andre fikk taket i salen til å lette. Mangt et vondt brøl fra deltakerne fikk tilskuerne til å vri seg av latter.

Vinneren av det hele ble Bjørn Erik etter noen bokstavelig talt beinharde runder. Han kunne løfte hendene i været med en god porsjon is i buksa og de velfortjente premiene som ventet på han. Vi gratulerer så mye og håper inderlig på at kronjuvelene fortsatt kan bidra med småfolk og økt bosetning her på Snåsa i tiden fremover...

Det hele ble filmet og vil ved en senere anledning bli lagt ut på youtube.

HQ