Norsk
Blog
Jeg er en ettertraktet mann...!?

Jeg er en ettertraktet mann...!?

Skrevet av Bernt Erik den 5 mars 2009 klokken 10:02

Nå skal ikke denne tittelen misstolkes, men i arbeidssammenheng er jeg visst det. Man skulle ikke tro at det er krisetider. Fra tre forskjellige selskaper har jeg nå fått jobbtilbud. Spesielt et jobbtilbud var veldig interessant. For faktisk jobbes det bak kulissene med et stort spillnettverk med masse spennende deler. Dette spillnettverket har visst fått med seg store samarbeidspartnere og nå vil de ha med lille meg på den videre utviklingen (skulle ikke forbuase meg om det gjaldt salg av annonser). De ønsket en person som kjente spillverden godt både i inn-og utland og de mente jeg hadde mange gode kontakter i spillverdene. Dessverre fikk jeg ikke vite hva opplegget gikk ut på, men de kunne love meg gull og grønne skoger om jeg ble med. Gode lønnsbetingelser og mulighet for å gjøre noe stort og arbeide med noe som ikke finnes i dag.

Spennende tenkte jeg og takket (foreløpig) nei. Hjertet mitt er jo hos Gamereactor. De to andre jobbtilbudene kom fra utenlandske hardware-selskaper som jeg har hatt en del kontakt med tidligere. De ønsker seg en person som kan selge inn produktene sine i Norden. Det er dessverre også her en liten hake, jeg må flytte fra Snåsa og akkurat nå er det ikke så aktuelt med at barna er så små. I den ene jobben (Foxconn) måtte jeg flytte til Amsterdam, mens den andre jobben (Cyber Snipa) måtte jeg flytte til Dublin. Skulle jeg ha valgt noe av disse to alternativene når det gjelder beliggenhet i forhold til familie, ville det nok ha blitt Dublin, men Foxconn er et langt større og mer annerkjent selskap, men Amsterdam da...? Nei, selv om alle disse tre tilbudene er flotte og atraktive, så vil jeg fortsatt jobbe med Gamereactor. Selge annonser, bidra med ting jeg kan best samt fortsette mine skriblerier i lokalavisene. Jeg trives med det.

Nå gleder jeg meg til i ettermiddag/kveld og se hvordan det går med Gamereactor på årets Gullstikka. Litestorm sier i en tekst her på nettsiden at man kan se opplegget via Dagbladet.no, så da får jeg vel som mange andre tune inn på denne siden senere i kveld.

Hva med deg - har du merket at det er krisetider? Sliter du med å få deg jobb eller føler du at denne tiden ikke er så mye forskjellig fra det du er vant med? Skal du se på Gullstikka-showet?

Nedenfor ser dere et bilde over hvordan nettsiden til Foxconn ser ut.

HQ