Norsk
Blog
En skummel adferd...!

En skummel adferd...!

Skrevet av Bernt Erik den 10 mars 2009 klokken 10:19

Overskriften høres kanskje litt oppsiktsvekkende ut, men som dere sikkert har fått med dere så er Emil (fire i juni) spesialist på Mario Kart Wii. Han brukler å få en liten time inne mellom der han koser seg med å spille.

Når han spiller mot oss voksne/eller søskenene sine er han meget smart. Spesielt når han har fått tak i våpen som setter oss andre kjørerne tilbake til steinalderen. For med slike våpen, kan du være trygg på at han søker deg opp for så å plante dette våpnet i rævva på deg mens han smiler lurt. Som lyn i fra klar himmel kommer disse angrepene og hvis han leder med et godt forsprang, snur han kjøretøyet sitt og krysser målstreken baklengs.

Jeg tørr ikke å tenke på hvor flink han kan bli når han blir eldre. Selvsagt, de andre barna spiller også litt og er blitt veldig flinke. Silje elsker Bratz, Buzz, Singstar samt andre spill med dyr/hester. Mens Markus elsker alt som har med bilspill å gjøre, plattformspill og alle LEGO-spillene. Barna har blitt perfeksjonister og det er spesielt å se på når de spiller.

Men Emil som ikke er mange årene, tror jeg nok vil bli den hardeste konkurrenten i tiden fremover og med at han allerede slår meg i enkelte baner i Mario Kart, så tørr jeg ikke å tenke på hvor flink han vil bli når han f.eks. er syv år. Han lærer utrolig fort og takler fort de spillene han settes til å spille.

Hva med dere - hadde dere spesielle egenskaper som dere var fryktede for når dere spilte sammen med andre? Kjenner dere barn som imponerer på spillfronten?

Jeg er i alle fall veldig imponert over barna mine og deres spillferdigheter og tror nok de har en lysende fremtid innen spillverden

HQ