Norsk
Blog
Spider-Man og Svampebob-kaker!

Spider-Man og Svampebob-kaker!

Skrevet av Bernt Erik den 16 mars 2009 klokken 10:35

På søndag arrangerte vi Markus sin åtte års dag og i den forbindelse lagde madammen noen meget stilige kaker. Den første kaken hun lagde var en Svampebob-kake og den ble meget lekker. Med krem, revet stratos, jordbærsyltetøy og marsmallow-fondant, ble kaken helt vidunderlig. Spider-Man kaken er en vanlig romkake hvor selve Spider-Man er lagd av ren marsipan. Må si meg imponert over den. I tillegg til disse kakene lagde madammen en saftig sjokoladekake hvor toppingen bestod av revet stratos og daim-kuler.

Selskapet ble en suksess og spesielt Emil på fire koste seg godt. For på tampen av selskapet utfordret han med en runde Mario Kart Wii. Selvsagt knuste han alle og konstaterte at ingen kunne slå han. Både svigermor, svigerfar og tante Linda måtte prøve seg og ingen kunne tukte Emil som er rå på dette spillet.

Jubilanten selv var veldig fornøyd og han fikk mange fine gaver. Alt i fra Lego, en skikkelig stilig armbåndsur, penger, fine klær, miniski samt andre flotte gaver. Fra oss fikk han en 24" sykkel.

Om ikke mange timene er det klart for barneselskap og kl. 15:00 inntar en skokk med klassekamerater huset. Regner med det blir hæla i taket og tenna i tapeten.

Nedenfor ser dere en samling bilder fra selskapet og spesielt de fine, velsmakende kakene madammen disket opp med...

HQ