Norsk
Blog
Battlefield 1943 - noe for deg?

Battlefield 1943 - noe for deg?

Skrevet av Bernt Erik den 2 april 2009 klokken 10:20

Gleden var stor da to nye Battlefield-spill ble offentliggjort for ikke så altfor lenge siden. For som dere sikkert vet er jeg en stor fan av Battlefield-serien og har brukt mye tid på spillene. Akkurat nå er det Battlefield 2142 som får kjærlig behandling og som spilles jevnlig.

Helt siden Battlefield 1942 har jeg vært solgt til denne meget populære serien. Da jeg fikk høre om Battlefield 1943 ble jeg hoppende glad og tenkte at - "endelig kommer et nytt Battlefield-spill" og når jeg også fikk høre at spillet tok oss tilbake til den andre verdenskrig igjen, ble ikke gleden mindre. Wake Island er med i Battlefield 1943 og er en av mine favoritt brett og spesielt som sniper er det herlig. For du har god oversikt og det er lett å se fienden selv om han/henne befinner seg langt unna.

Selv om Battlefield 1943 ikke blir like realistisk som Battlefield 1942, Battlefield 2 eller Battlefield 2142, så har jeg håp om at det vil bli bra selv om du har evig med skudd. I følge Dice skal treffpunktene også være litt forenklet, men igjen gjelder det å treffe hodet for å ta livet av fienden på et skudd.

Jeg er veldig spent på hvordan spillet blir og mange føler seg litt skuffet over at spillet ikke blir like realistisk som det andre spillene. Selv har jeg et åpent sinn og er spent på hvordan det vil bli. Med Bad Company 2 og Battlefield Heroes i tankene kommer dette til å bli et godt Battlefield-år!

PS! I slutten av året eller begynnelsen av neste, vil Battlefield 3 bli offentliggjort - kjenner det på meg ;-)

Hva med deg - gleder du deg til Battlefield 1943 og Bad Company 2 og hvilket av disse spillene venter du mest på? Frister kanskje Battlefield 3 mer enn disse to eller kan du ikke fordra Battlefield-spillene i det hele tatt?

HQ