Norsk
Blog
God påske til alle våre lesere!

God påske til alle våre lesere!

Skrevet av Bernt Erik den 3 april 2009 klokken 11:48

Det skal bli godt med påske - veldig godt med påske. Det er en stund siden man nå har hatt fri (for oss i arbeidslivet). Siste ferie var julen og nå har det gått noen måneder siden sist man kunne slappe av og lade opp batteriene.

Jeg har fulgt med værmedlingen med argusøyne i håp om at det grisværet som er meldt skal bli omgjort til sol fra skyfri himmel og høye temperaturer. Dessverre har ikke dette skjedd og det ser ut til å bli en grå påske med mye innevær.

Selvsagt skal man ikke deppe av den grunn. I påsken skal vi blant annet feire to bursdager (Silje blir 11 og Malin blir 1 år). Så kommer en del på besøk, en masse slekt og venner samt at jeg og madammen planlegger og komme oss ut på kino. Nå er det over to år siden vi var ute og koste oss sammen og så nå er det jammen meg på tide. Hvilken film vi skal se vet jeg ikke, men madammen får bestemme der eller kanskje har dere noen gode råd?

Har også sagt at når de to minste barna er i seng, skal vi samles rundt spillkonsollene og spille litt og da tenker jeg det blir noen runder med Mario Kart, Buzz, Singstar/Lips/Guitar Hero samt andre spill som kan spilles sammen.

Hva med deg? Hva skal du gjøre i påsken? Blir det hjemmekos med masse spilling eller blir det på tur sammen med venner og familie?

God påske fra meg og min familie her på Snåsa!

På bildet nedenfor bøyer jeg meg ned for en snøball som passerer like over meg ...

HQ