Norsk
Blog
Erik Hamrén - guds gave til Rosenborg!

Erik Hamrén - guds gave til Rosenborg!

Skrevet av Bernt Erik den 4 april 2009 klokken 11:43

Jeg er selv en fotballentusiast og har i løpet av mitt lange liv spilt masse fotball. Helt fra jeg var en liten pjokk og frem til i dag har jeg vært interessert i fotball. For ca. 15 år siden la jeg opp og stiftet familie og nå har jeg fire barn. Da blir det dessverre litt lite tid til fotball og trening. Håper på at noen av barna vil få interessen og være med.

Når det kommer til toppfotball her i Norge har Rosenborg vært laget nærmest mitt hjerte. Jeg har alltid vært trofast mot Rosenborg og har elsket troillongan både på godt og vondt.

I de senere årene har ikke Roseborg vært så stabile som da Nils Arne Eggen drev gjengen i Trondheim, men nå ser det mye lysere ut med svensken Erik Hamrén som trener. Kanskje kan Rosenborg igjen innta plassen som ener i Tippeligaen? Jeg håper inderlig det og med de siste kampene friskt i minne, ser det faktisk ut som om treneren har funnet frem til rett oppskrift.

Erik Hamrén har fått samlet laget godt og de spiller god underholdende fotball synes jeg. Dette gleder meg og nå til helga skal Brann i ilden og selvsagt krysser jeg fingrene for at Rosenborg skal knuse bergenserne. Det hadde vært så moro.

Hva med deg - følger du med på fotball og er det noe lag du helst vil se vinner årets Tippeliga?

HQ