Norsk
Blog
Vårstemning og flott vær!

Vårstemning og flott vær!

Skrevet av Bernt Erik den 15 april 2009 klokken 10:27

Nå er det ikke lenge før sommeren knakker på døren og temperaturene stiger over hele landet. Selv har vi hatt en noenlunde godt vær i det siste med forholdsvis høye temperaturer på over 15 grader. Dette er en herlig tid og vi storkoser oss.

Det som virkelig er herlig med våren er å se forandringene naturen har å by på. Hvor alt er grått og trist etter at snøen er blitt borte, til alt det grønne som titter frem. Fuglene kvitrer og insektene begynner å komme til liv - herlig, herlig!

På mandag var vi ute og kjørte og da vi kom ned til Viosen og Snåsavatnet fikk vi litt av et skue. På vannet mellom isråkene var det samlet hundrevis av ender om ikke tusenvis. Det var tett i tett der ute på vannet. Helt utrolig og tenk dere for en lyd det var fra denne flokken. Det kvekket overalt. Barna var i ekstase og ba oss om kjøre hjem etter litt brød som vi kunne gi til endene. Som sagt så gjort. Dessverre for barna var ikke endene særlig interesserte i brødbitene de kastet ut på vannet, men de koste seg likevel.

Har du opplevd noen slike vårlige opplevelser som dette her?

Nedenfor ser dere noen bilder fra seansen vår.

Er du en av de som nyter våren eller er årstidene det samme? Har du noen planer for hva du skal foreta deg utover våren/sommeren eller tar du det som det kommer?

HQ