Norsk
Blog
Gamereactor over hele landet!

Gamereactor over hele landet!

Skrevet av Bernt Erik den 12 november 2006 klokken 03:32

Så sitter jeg her igjen og klokken har passert 0300. Skulle jeg ikke ha væt i seng da mon tro? Jo, det skulle jeg så absolutt og det blir ikke mange minuttene til jeg ligger i min seng og forhåpentligvis drømmer søtt. Men først må jeg blogge en liten snutt!

Når jeg tenker på Gamereactor, så er det i grunnen utrolig at vi i redaksjonen fungerer så godt som vi gjør med tanke på at vi befinner oss spredd over hele Norge. Selvsagt finner vi flesteparten av redaksjonens kloke hoder i Oslo og omegn, men vi har også andre meget viktige personer andre steder i vårt langstrakte land. Jeg for min del bor i Snåsa, en veldig liten kommune i Nord-Trøndelag og Halvor, vår viktige korrekturleser og skribent befinner seg i vestlandets "hovedstad" - Bergen. Så når dere leser magasinet og er inne på nettsiden, skal du vite at vi holder til spredt utover hele landet og skriver or retter for Gamereactor og med et godt samarbeid klarer vi å lage gode produkt som jeg vet dere lesere setter pris på. Alle i Gamereactor er viktige brikker i vårt puslespill og uten disse hade ikke Gamereactor vært der vi er i dag, nemlig det eneste spillbaldet i Norge.

En litt mindre artig del av å være spredt utover Norges overflate er at jeg ikke får være med på stilig arrangementer, testing av kommende konsoller eller være en del av "vennegjengen", men bevares jeg trives godt her i min lille hule hvor størrelsen er på kun 110 cm bredt og 300 cm langt. Selvsagt skulle jeg ønske at jeg hadde bodd i Oslo og kunne ha blitt med på en liten pubrunde i lag med Carl Thomas, Frode, Kristian, Joachim, David og resten av gjengen, men slik er det ikke og da får jeg trøste meg med at jeg i alle fall holder kontakten via msn og Skype. Så får de være mine øye når de f.eks ser Playstation 3 for første gang eller sitter godt plantet på myke stoler under utdelingen av Gullstikka. Jeg er ikke missunnelig men unner de dette og håper selv og kunne oppleve dette en gang i fremtiden. For hvem vet hva den vil bringe ...?

Nei, dere skal bare vite at vi i Gamereactor er en fin gjeng og at vi trykker Gamereactor til vårt bryst, for på den måten gjøre en god jobb og sørge for å gi dere et produkt å sette pris på.

Det var alt denne kvelden ... ehh ... natten, nå begynner synet å bli bløret og tåkete ... skal opp om tre til fire timer, så jeg må nok i seng ... god natt folkens og sov godt ... I morgen er det farsdag og jeg gleder meg stort å se hva familien min har funnet på ...!

Go, go, go Mario!

HQ