Norsk
Blog
You Tube med abonnement?

You Tube med abonnement?

Skrevet av Bernt Erik den 17 april 2009 klokken 09:49

Jeg har fulgt med litt i media og i den siste tiden har flere og flere spøkelser fra You Tube skuta dukket opp fra skapet. For visste du at det går såpass dårlig med You Tube at de taper på milliardvis av kroner. Årsaken skal i følge Google som eier You Tube være de høye kostnadene med servere.

Selvsagt kan man ikke forvente noe annet med tanke på alt som finnes av klipp på You Tube og jeg skjønner godt at dette koster penger å holde ved like. Det jeg ikke skjønner er hvorfor ikke Google klarer å ta inn mer reklamepenger enn det de gjør i dag, for med de forutsetningene som selskapet har med You Tube, så skal det jo være gullkantede muligheter. Flere og flere har gått i bresjen for at man skal betale et lite abonnement for å være del av You Tube. Dette for å dekke opp om kostnadene med å drive You Tube. Kanskje kan dette være veien å gå? Ikke vet jeg, men skal jeg være helt ærlig synes jeg de personene som sitter og selger annonser på You Tube gjør en slett jobb. For det finnes mange muligheter her. En annen ting er at Google vurderer å kjøre små reklamesnutter før hvert hovedklipp vises og det kan kanskje hjelpe på.

Hva tror du - hva ville du ha gjort for å tjent penger på You Tube - Er abonnement veien å gå? Hva synes du om at det blir mer reklame på You Tube eller bryr du deg katta i hele you Tube?

PS! Søk etter Gamereactor på You Tube og se alle innslagene som ligger der!

HQ