Norsk
Blog
Ny kake-blogg og bursdagsfeiring...!

Ny kake-blogg og bursdagsfeiring...!

Skrevet av Bernt Erik den 24 april 2009 klokken 22:03

Denne uken har det skjedd mye og undertegnede har hatt to elever fra Snåsa Ungdomsskole på besøk - Sigvart og Lars Egil som hadde arbeidsuke hos meg (i mitt lange trange kontor). I dag var Snåsningen på besøk og lagde en reportasje samt at jeg og madammen arrangerte et jenteselskap for Silje.

Egentlig var det meningen at vi skulle kjøpe en kake denne gangen, men det hele endte med at ingen av butikkene i Snåsa hadde noen kaker å selge. Madammen måtte til pers og lagde en enkel kake for Silje (hvor kaken ble godt likt av alle). Da selskapet var over, var kun halve kaken igjen og som hadde en marsmallow-overtrekk.

I tillegg har jeg jobbet på spreng med å få inn annonsører til Gamereactor samt fått en artikkel jeg har skrevet på trykk og en omtale i spalten min - der skrev jeg om Patapon 2 (som jeg likte veldig godt).

På bursdagsselskapet ble det spilt Buzz Junior Dino Den noe som var populært blant alle. Slike spill slår alltid an i slike selskaper her hos oss.

Selv har jeg kun fått et bittelite kakestykke og nå er det ikke mange minuttene til jeg skal smake et litt større stykke - gleder meg til det.

De første to bildene ser dere kaken i sin helhet, bilde nummer tre ser dere jentene samlet seg da kaken kom på bordet med Silje i bakgrunnen, på bilde fire ser dere kaken få føtter å gå på, bilde fem og seks sitter gjengen og spiller Buzz og på bilde nummer syv blir Sigvart overfalt av jentene som den eneste hanen i hønseflokken. Jentene ville gjerne sminke han opp litt, noe de dessverre ikke klarte...

HQ