Norsk
Blog
Snø ... endelig!

Snø ... endelig!

Skrevet av Bernt Erik den 17 desember 2006 klokken 12:14

I dag våknet jeg til noe underlig. Det var helt stille. Bare minsten som lå å småpratet litt. Madammen lå ved siden av meg og sov så søtt. Alt var så stille. Ikke lyd hørtes. Tok med meg minsten og gikk ned på stua. Med det samme jeg åpnet stuedøra, ble alt blendende hvitt. Det var kommet snø, masse fin julesnø. Trærne og buskene var dekket med den fineste snøen. HERLIG! Dette har vi ventet på lenge. Hele desember har vært trist, for vi har ikke hatt noe snø helt siden i slutten av oktober, begynnelsen av november, så denne snøen kom sent men godt. Barna var i skuddet og ville selvsagt ute å leke med rattkjelker og ski.

En annen ting som gjør snøen velkommen, er at vi i dag skal i skauen å finne juletre og ingenting er bedre enn å ha snø på en slik tur. Gleder meg som et lite barn som venter på pakker fra julenissen.

Men spørsmålet er bare om hvor lenge snøen blir liggende. Dessverre blir den ikke liggende i mange dagene, for allerede på tirsdag blir det temperaturstigning og regn. Videre for dagene frem til julaften vil det bli mildt vær og opp til 7 grader og da vil selvsagt snøen forsvinne. Men i dag skal jeg nyte at snøen er tilbake og når jeg kommer hjem fra juletreturen skal vi bake pepperkaker. Er ikke livet herlig!

God søndag til dere alle og nyt den både med eller uten snø!

HQ