Norsk
Blog
Graverende feil i spill...!

Graverende feil i spill...!

Skrevet av Bernt Erik den 1 mai 2009 klokken 11:15

Jeg har opp igjennom min årelange gamingtid opplevd en rekke store og små feil i spill. Alt i fra enkle grafikkfeil til store graverende feil som har påvirket spillingen en god del. I går opplevde jeg det siste. Jeg satt og spilte Call of Duty: World at War og kjempet meg igjennom et brett som het Relentless. Brettet var tøft det med mye action, massive eksplosjoner og kamikaze-soldater som hele tiden prøvde å få spiddet meg med sine bajonetter.

Da jeg hadde tatt ut alle fi (fiender) som det heter på militærspråket, skulle jeg samles sammen med mine medsoldater, men det skjedde ingenting. Hvor var soldatene som skulle komme og være sammen med meg i bunkeren med utsikt til amerkanernes slagskip? Hvorfor skjedde det ingenting?

Jeg begynte å løpe gjennom brettet i håp om at jeg hadde gått glipp av noe, men den gang ei. Jeg prøvde å finne stier, ganger som kanskje førte meg til victory i brettet, men nei. Lengre nede ved inngangen til hulene som ledet inn til bunkerne, så jeg medsoldatene mine stå igjen bak tanksen med flammekasteren. De skulle jo svarte meg ikke stå der. De skulle jo ha blitt med meg opp i bunkeren. Så da først fant jeg årsaken til hvorfor jeg ikke klarte å bli ferdig med brettet. Uansett hva jeg prøvde på, så ville de ikke rikke seg av flekken. Dette er en graverende feil i spillet. Det hele endte med at jeg måtte spille igjennom brettet på nytt og da omsider ble soldatene med meg helt inn til the bitter end og som igjen gjorde at jeg kunne gjennomføre brettet Relentless.

Jeg vil takke maggle (fra forumet vårt) som hjalp meg med å finne ut hva som var galt og uten han, ville jeg nok garantert har fløyet i fistel av irritasjon - for å si det mildt.

Har noen av dere opplevd slike irriterende ting og spesielt såpass graverende feil at du ikke har klart å kommet deg videre i spillet?

Nedenfor ser dere bildet hvor soldatene står som amøber og ser rett frem uten å flytte på en finger - noe som gjorde at jeg ikke klarte å gjennomføre brettet - de skulle ha blitt med meg inn i bunkeren. En meget irriterende feil...

HQ