Norsk
Blog
Mafia II - skjermiser

Mafia II - skjermiser

Skrevet av Bernt Erik den 4 mai 2009 klokken 09:58

Helt siden Mafia ble lansert i september 2002, har jeg vært hekta til dette spillet som for det første hadde mer eller mindre sømløse brett og for det andre hadde en grafikk som slo pusten av de aller fleste.

I dag synes mange at grafikken i spillet ikke er noe å skryte av i forhold til dagens nivå, men tatt i betrakting at spillet ble lansert i 2002, så var dette noe av det beste som kunne oppdrives. Selv ble jeg lenge stående å se på detaljene og ikke minst bilene samt omgivelsene og kunne ikke tro det var mulig. Helt lamslått ble jeg satt inn i et spill som ikke bare hadde det grafiske på sin side, men også en kompleks og underholdende historie krydret med heftige lyder og flott musikk. Alt dette ga oss gamere virkelig noe å kose oss med. I tillegg var A.I.-en noe av det beste jeg hadde opplevd og dette ga mange, mange titalls timer godt underholdning.

I dag vet vi at det kommer en oppfølger og mange av dere har sikkert sett alt som har blitt utgitt av skjermiser og trailere. Selv er jeg en av disse. Spennende ser i alle fall spillet ut til å bli og grafikken, detaljene og stemningen er noe vi igjen vil få oppleve fra den brutale mafiatiden.

Nedenfor ser dere noen skjermiser fra spillet som kan bli et av årets spill i følge mange - hva tror du?

HQ