Norsk
Blog
Konkurranser på Gamereactor!

Konkurranser på Gamereactor!

Skrevet av Bernt Erik den 6 mai 2009 klokken 12:42

Opp igjennom min tid her i Gamereactor har det blitt arrangert en haug med små og store konkurranser. I den senere tiden har det vært litt få konkurranser og det beklager vi. I tiden fremover skal vi arrangere noen spill/filmkonkurranser. Vi har flere på lur. Men det er en konkurranseform mange har etterlyst og det er en skikkelig tegnekonkurranse igjen. Vi prøver å tenke ut hvilken tegnekonkurranse det kunne være og sitter og fabulerer i det ene og det andre. At det blir en tegnekonkurranse før sommeren er her, det kan jeg love, men i hvilken sjanger og hva denne vil ha som tema er jeg usikker på.

Det er mange av dere som er veldig kreative og jeg har alltid vært meget imponert over bidragene deres. Derfor hadde det vært moro og kunne fått kjørt en stor tegnekonkurranse igjen. En annen ting som jeg tenker på er en historie/fortellingskonkurranse (ikke serie). For etter å ha lest en haug med historier/serier/fortellinger fra dere er jeg ikke i tvil om at dette ville ha blitt en fenomenal konkurranse. Vi prøver å finne noe som kan være spennende å skrive om og vil nok også her komme tilbake ved en senere anledning.

Hva med deg - hvilke konkurranser liker du best og deltar du på alle?

Nedenfor ser dere de ti nominerte vi valgte ut under wallpaper-konkurransen som vi arrangerte i 2006. Her gikk George Eristavi av med seieren og han vant med den første tegningen...

HQ