Norsk
Blog
Skryt og verdensrekord på timeplanen!

Skryt og verdensrekord på timeplanen!

Skrevet av Bernt Erik den 8 mai 2009 klokken 02:31

Som dere vet, er jeg en aktiv mann med mange jern i ilden. Jeg prøver på best mulig måte å være samfunnsengasjert og bidra slik at unge og ungdom kan være med på diverse aktiviteter. Jeg har tidligere gitt skryt til Snåsa kommune for den jobben de har gjort for ungdom og igjen vil jeg gi ordfører Vigdis Hjulstad Belbo og kompani skryt for at de vil satse på undgom via videreføring av prosjektet Ung 15+ og @lfa.

Dette er en veldig bra satsning og jeg tror dette vil gavne Snåsa godt i året som kommer. Å nå ut til ungdommen er ikke like enkelt og derfor er det godt å se at kommunen prøver på best mulig vis. Via @lfa har jeg og Wonderland Events - Kengro, Joacim, Richard, Kristian, Ole Albert, Jørgen, Sindre og Hågen forsøkt å få til forskjellige aktiviteter. Nå som kommunen igjen vil satse videre på ungdommen, blir det enklere for oss å fortsette den jobben. Vi skal bevise at Snåsaungdommen er flinke og kan være en viktig bidragsyter selv og med hjelp av Bjørn Ness, så tror jeg dette vil bli bra.

Ellers har jeg en del planer for sommeren og de kommende månedene. For jeg og gjengen skal blant annet satse på å sette en ny verdensrekord og de i samsvar med et spill. Hva denne verdensrekorden går ut på, vil jeg komme tilbake ved en senere anledning. At det blir en verdens rekord utenom det vanlige, er det ingen tvil om og noe du også kan være med på når den tid kommer.

I den senere tiden har jeg fått en del spørsmål fra noen av dere lesere over hva jeg har bidratt med her på Gamereactor og i min tid her har det blitt en del tekster m.m. Mange av tekstene er skrevet da jeg selv var skribent og for dere som lurte - kan dere finne så og si alle mine tekster her; http://www.gamereactor.no/tekster/search?textTypeId=0&search=
&breadtext=&author=bernt+erik+sandnes&score=0&grouping=0&p
ublishstatus=0&orderby=publishdate

Jeg er stolt over å være en del av Gamereactor og vil nå benytte å sende en stor takk til dere brukere og lesere av nettsiden og magasinet. Jeg har det veldig godt her og forumet er en plass jeg liker meg godt i. Her kan jeg både le, "gråte", bli engasjert og oppslukt over å lese deres innholdsrike blogger, foruminnlegg, leserbrev m.m. Jeg er stolt over måten dere er ambasadører for Gamereactor og gjør at vi i Gamereactor kan gjøre den jobben vi gjør. Uten dere hadde livet mitt ikke ha vært det samme. Tusen hjertelig takk alle sammen!

HQ