Norsk
Blog
Hvilke spill ser du frem til i juni?

Hvilke spill ser du frem til i juni?

Skrevet av Bernt Erik den 9 mai 2009 klokken 22:55

Juni måned kan faktisk overraske med fete spill til lansering og det har skjedd en rekke år tidligere. Husker det året da Colin McRae DiRT og Battlefield 2 ble lansert (ikke samtidig). Det skjedde faktisk i juni måned. I år lanseres faktisk også en god del fete spill i juni og undertegnende kjenner på seg at sommeren kommer til å bli fyllt opp med spilling og det som aldri før.

Årets sommer ser veldig lovende ut og selv om vi heller burde ha vært på stranda, så tror jeg mange også kommer til fristes tilbake til konsollene og PC-en sin i år. Spill som The Sims 3, Prototype, Indiana Jones and the Staff of Kings, Ghostbusters The Video Game, Anno 1404, Spore: Galactic Adventures, Red Faction: Guerrilla, Overlord II, Transformers: Revenge of the Fallen, Huxley, Harvest Fishing, ArmA 2, The Conduit, Pro Cycling Manager 2009, Wii Sport Resort, The Great Giana Sisters, Jumpgate Evolution og Heist, så kan jeg ikke annet enn å juble høyt over antall spennende spill som lanseres i juni.

Hva med deg? Er det noen av disse titlene som du fristes stort av eller er det andre spill som føles mye mer interessant ut?

Nedenfor ser du noen skjermiser fra Prototype - et spill som mange venter spent på!

HQ