Norsk
Blog
Hitman 5 og Kane & Lynch 2?

Hitman 5 og Kane & Lynch 2?

Skrevet av Bernt Erik den 12 mai 2009 klokken 11:09

Det er moro å jobbe i spillbransjen og spesielt moro er det å snuse opp spill som ennå ikke har blitt offentligjort ennå. Selv snuser jeg mye og håper på å kunne finne noen godbiter gjemt og venter på å bli oppdaget. Som en tro Vasco Da Gama søker jeg etter nye oppdagelser og håper en dag på å kunne finne noe stort, noe jeg kanskje har klart i dag.

For etter litt søken, fanget jeg opp rykter om noen oppfølgere som kunne ha vært interessante og da tenker jeg på spill som Hitman 5 og Kane & Lynch 2. Det er Eidos som i følge ryktene skal stå bak disse titlene og som fra før av jobber med Deus Ex 3, Batman: Arkham Asylum, Just Cause 2 og det nettopp annonserte Thief 4. Det er en spennende verden vi lever i og med Hitman 5 og Kane & Lunch 2 på tur, så krysser jeg fingrene for at dette stemmer.

Kanskje får vi vite mer på kommende E3 som åpner dørene 2. juni og varer til og med 4. juni. Under disse dagene tror jeg vi kommer til å få servert mange store og små nyheter som perler på en snor. Vi i Gamereactor kommer ikke til å ligge på latsiden og vil gjøre hva vi kan for å servere dere nyheter fra E3.

Er du en av de som gjerne ville ha sett Hitman 5 og Kane & Lynch 2? Selv kunne jeg det og håper at det er noe i disse ryktene...

HQ