Norsk
Blog
Jeg er snylta!

Jeg er snylta!

Skrevet av Bernt Erik den 20 mai 2009 klokken 09:10

Jepp, snørra renner i strie strømmer og jeg kjemper tappert mot faenskapet med lommetrørkler og papirfiller. Huff - for noe svineri. Noe heter "du må slutte å ligge med rumpa bar, slikt gjør deg syk!" Men jeg har ikke ligget med rumpa bar, men med at mye forkjølelse florerer bygda, så skulle det bare mangle om jeg ikke ble syk.

Denne våren har jeg hatt omgangssyken fire ganger, forkjølet tre ganger, influensa en gang og migrene noen ganger (har ikke tellingen der). Nå må det da søren meg ta slutt. Så sier noen til meg "husk du har jo barn som går på skole og da er det ikke å vente at dere blir syke" WTF - er det skolen sin feil at vi blir syke? Hmmm! Jo da, det går jo mye dritt på skolen og elever i barneskolen er vel kanskje ikke kjent for å holde avstand med hverandre selv om man vet at personen ved siden er syk.

Noen sier også "Å være syk gjør at du bygger opp immunforsvaret". Det kan ikke være sant! Jeg har vært syk nesten annen hver uke, så mitt immunforsvar kan ikke eksistere. Å ha forkjølelse er kanskje ikke det verste og hyler ikke om jeg blir det, men når det kommer til omgangssyken, så henger jeg opp både løk, kler meg i romdrakt bare for å slippe unna dritten - bokstavelig talt.

Nei nå er det nok sykdomsprat fra min side. Hva med deg? Har du vært syk mye hittil i år eller har du vært så heldig at immunforsvaret ditt har vært inntakt?

HQ