Norsk
Blog
Jeg og Markus er trist i dag...

Jeg og Markus er trist i dag...

Skrevet av Bernt Erik den 24 mai 2009 klokken 10:27

Er det mulig? Ting kan være urettferdig. I går ettermiddag opplevde en familie sitt verste mareritt - se sitt arbeidsverk gå opp i flammer uten å kunne gjøre noe. 50 dyr er døde, tatt av flammene mens de stod på bås. Tragisk er det. Markus - sønnen min har vært mye på gården og lekt sammen med sønnene og han har hver gang vært i skyene over å ha vært med på traktorkjøring, kost seg med dyrene eller hoppet i høyet.

Jeg og Markus synes synd på Dagun og Konrad sin familie som oppleve dette og sender vår medfølelse til gjengen oppe på Moum som mistet gården og dyrene. Vi kan fortsatt ikke tro det er mulig og Markus gråt noen tårer da han fant ut via bildet fra Trønderavisa.no at det var hos sin bestekompis det hele hadde skjedd.

Vi merket oss at det var utrykning, for vi bor nære brannstasjonen. I tillegg kunne Markus fortelle at han så politiet skrense på veien ut i fra plassen til lensmannskontoret. Jeg for min del var ute og gjorde klart til klipping av plen og kjente en røyklukt. Vinden kom fra nord-vest akkurat fra den retningen gården befinner seg. Vi stod og lurte på om det kunne være bilulykke, så jeg lot det gå en halvtime før jeg gikk inn på nettsiden til T-A.no. På nettsiden stod det om en liten skogbrann og tenkte at det var den, men så senere på kvelden gikk jeg inn på samme side og kunne lese om den forferdelige brannen på Moum gård som også endte i en dyretragedie.

Les mer her; http://www.t-a.no/nyheter/article76503.ece

Nei - klumpen i halsen er der. Tragisk!

Bildet er tatt fra nettsiden til Trønderavisa.

HQ