Norsk
Blog
Gamereactor Quiz på gang!

Gamereactor Quiz på gang!

Skrevet av Bernt Erik den 27 mai 2009 klokken 12:01

I fjor gikk Gamereactor Quiz av stabelen og samlet ufattelig mange mennesker. Alle mente dette var populært og hvor Gamereactor fikk utrolig god reklame. Selv var jeg og Kristøffer Røset på scenen i "beste sendetid" og spurte spørsmål fra spillverden, Gamereactor samt andre lure spørsmål. Nå er det ikke lenge til årets Snåsadaga åpner dørene (12. - 14. juni) og i år er det noe spesielt med disse dagene som har blitt så populære at det samler mellom 5000-10 000 mennesker hvert år. I år har nemlig Snåsadagan 25 års jubileum og i den forbindelse skal det slås på stortromma.

Kjente artister fra land og strand dukker opp og selv skal jeg se om jeg kan komme i kontakt med gutten som ble nummer to i Norske Talenter - nemlig tryllekunstneren Brian. For jeg har en plan om å reklamer for både Gamereactor samt spørre han et spørsmål, som igjen gir han en premie. I tillegg kommer Tore Strømøy, kjent for Tore på Sporet på NRK og her tenkte jeg å få han med på en runde Fuel. Det hadde vært stilig.

Det er med andre ord mye som skjer og jeg gleder meg stort til å representere Gamereactor med noe jeg vet i år som i fjor vil bli veldig populært med sceneinnslag i beste tid for Gamereactor Quiz!

Jeg skal som sagt stille en del spørsmål fra spillverden og i den forbindelse har dere mulighet til å komme med forslag til noen av spørsmålene og da vil jeg nevne navnet/nicket ditt før jeg spør de fremmøte.

Det vil bli mange fine premier for store og små i år som i fjor

Nedenfor ser dere et bilde fra fjorårets Snåsadaga og som dere kan se var det som sild i tønne med antall personer som møtte opp på Gamereactor Quiz!

HQ