Norsk
Blog
Electronic Arts - E3 liste!

Electronic Arts - E3 liste!

Skrevet av Bernt Erik den 28 mai 2009 klokken 10:39

Nå er det ikke lenge til E3 åpner dørene (2. til 4- juni) og Gamereactor drar til Los Angeles for å gi dere alt hva denne innholdsrike messen har å by på. Selv gleder jeg meg stort og venter spent på å høre mer om mange spennende spill som kommer i år eller til neste år. I denne bloggserien har jeg tenkt å ta for meg noen av selskapenes lister over spill de kommer til å presentere på årets E3.

Electronic Arts er først ut og som en av de største spillutviklere i verden, kommer de med mange store spill på tur. Jeg regner med at det er mange spill dere også venter spent på og jeg skal ikke holde dere på pinebenken lengre. Her er altså listen med spill;

Army of Two: The 40th Day ( Xbox 360, PS3 og PSP)
Army of Two var et rimelig bra spill hvor co-op var den røde tråden. Nå kommer altså en oppfølger og denne gangen også til PSP - spennende! Lansering av spillet er satt til 4. kvartal.

Battlefield: Bad Company 2 (Xbox 360, PS3 og PC)
Da jeg fikk vite at spillet også ville bli lansert til PC, hoppet jeg høyt i kontorstolen min og satte et stort merke i taket. Bad Company var en aldri så liten revolusjon med tanke på hvor mye man kunne ødelegge i et spill og man måtte tenke veldig taktisk når det kom til krigføringen og hvor man kunne bevege seg for ikke å bli tatt ut av fienden. Det er dessverre ikke bestemt noen lansering for spillet, men det ser ut til at det vil komme i løpet av 1. kvartal neste år.

Brütal Legend (PS3 og Xbox 360)
Det er mange som venter på dette spillet og jeg skal innrømme at det ser friskt ut. Utvikleren er Tim Schafer og Double Fine Productions. 15. oktober står det klart for lansering og på E3 håper vi på å få vite mer snacks om spillet.

Dante's Inferno (Xbox 360, PS3 og PSP)
Nok et spill blir lansert til PSP og de som sier at det ikke kommer noen PSP-spill i år, kan bite i seg litt av dette. Dante's Inferno ser også veldig spennende ut og vil bli lansert 11. februar neste år.

Dead Space Extraction (Wii)
Dead Space fikk mange tilhengere da det ble lansert i 23. oktober i fjor. Nå kommer et nytt spill og denne gangen er det snakk om en Wii-versjon. EA skal på nytt prøve å skremme vannet av oss og mange er spent på hvordan denne versjonen vil bli.

Dragon Age: Origins (PC, Xbox 360 og PS3)
Er du stor fan av RPG-spill, så bør du kanskje holde øynene oppe for dette spillet. Etter å ha kastet noen blikk på skjermisene, ja så skjønner jeg hvorfor mange gleder seg til spillet som vil bli lansert i løpet av 4. kvartal.

EA SPORTS Active (Wii)
Dette spillet har allerede blitt lansert og Ea skal her gi både god kondis og blodsmak i kjeften for den ikke så veltrente personen. Med strikk og et skikkelig treningsopplegg satser EA på å nå ut til de der hjemme som føler at de behøver og opp av godstolen og i bevegelse. 21. mai ble treningsspillet lansert.

EA SPORTS Grand Slam Tennis (Wii, PS3, Xbox 360)
Et av spillene jeg dessverre vet lite om, men for de av dere som liker Tennis-spill, så kan dette være noe som fenger. Spillet lanseres først til Wii den 18. juni og det er ikke bestemt noen lanseringsdato for de andre formatene.

FIFA 10 (PS3, Xbox 360, Wii, PC, PS2, NDS PSP og mobil)
Som vanlig kommer det et nytt Fifa-spill og noe som har blit til en årlig seanse. Spillserien er veldig populær og har samlet millionvis av tilhengere opp igjennom årene. Dessverre er det ikke bestemt noen releasedato på spillet, men det skulle ikke forundre meg om det kommer rundt oktober/november.

Fight Night Round 4 (PS3 og Xbox 360)
Nok en populær spillserie og denne gangen er vi kommet til spill nummer fire. Den 2. juli lanseres det og mange venter spent.

G.I. JOE: The Rise of Cobra (Xbox 360, PS3, Wii, PS2, PSP, NDS og mobile enheter)
I begynnelsen av høsten kommer en film som mange venter på - nemlig G.I. Joe. Det kommer også et spill og på E3 vil vi få vite mer om dette. Som du kan se slippes spillet til en rekke formater og det skjer den 30. august.

Harry Potter and the Half-Blood Prince (Wii, PS3, Xbox 360, PS2, PSP, NDS, PC, Mac og mobile enheter)
Nok en film og nok et spill - hve mer er det vel å si. Spillet lanseres 30. juni.

LITTLEST PET SHOP ONLINE (online)
Disse små leketøysdyrene er veldig populære og her kommer et onlinespill for de spesielt interesserte småjentene. Spillet lanseres i løpet av høsten.

Madden NFL 10 (Xbox 360, PS2, PS3, PSP og Wii)
Denne serien er vel kanskje ikke så veldig populær her i Norge, men noen liker den og disse får nok vite mer på årets E3. Spillet lanseres i løpet av 3. kvartal i år.

Mass Effect 2 (Xbox 360 og PC)
Mange hoppet i taket da nyheten om en oppfølger til Mass Effect ble annonsert. Oppfølgeren ser uten tvil interessant ut og vil bli lansert i løpet av første kvartal 2010.

MySims Agents (Wii og NDS):
Nok et spill jeg vet lite om, men som sikkert interesserte venter på. Barnespill har blitt mer og mer satsningsområde for EA og mange av spillene er faktisk ganske så bra. MySims Agents lanseres nærmere jul.

NHL 10 (PS3 og Xbox 360)
Ishockey er en populær idrett og spesielt i vårt naboland Sverige. Her i Norge er det også en del som digger denne serien og disse kan glede seg til slutten av året når spillet lanseres.

Need for Speed NITRO (Wii og NDS)
EA har valgt en litt annen linje for årets utgave av Need for Speed-serien. I år kommer en arcadepreget versjon av spillet til Wii og DS, mens en simulatorlignende versjon lanseres til de andre formatene. Need for Speed NITRO lanseres like før jul.

Need for Speed SHIFT (Xbox 360, PS3, PC og PSP)
EA tar steget bort fra arcadekjøringen og vil med dette spillet gi oss kresne racingentusiaster mer realisme. For meg ser spillet meget interessant ut og skal jeg være litt ærlig, ligner det litt på Race Driver Grid. Gleder meg til mer info om spillet på årets E3 og datoen du bør merke deg er 17. september (3 dager før bursdagen min).

Spore Hero (Wii)
Så utvilkes en versjon av Spore til Wii og skal innrømme at dette også ser spennende ut. Spillet lanseres i løpet av høsten.

Spore Hero Arena (NDS)
...og en versjon av Spore lanseres også til DS og det skjer i løpet av høsten. Spennende titler og vi er spente på å se hvordan dette spillet ser ut på Wii og DS.

The Sims 3 (PC, Mac, iPhone, iPod touch og mobile enheter)
Et av årets mest etterlengtede titler fra EA og jeg kan godt skjønne hvorfor. Spillet har fått mange fine oppdateringer og en grafikk som bare blir bedre og bedre. Hva mer kan en glede seg over. Spillet er på gata allerede 4. juni.

Tiger Woods PGA TOUR 10 (Wii, Xbox 360, PS3, PS2 og PSP)
Mange hevder at Tiger Wood-spillene bare blir bedre og bedre, men fortsatt sier noen at serien ikke slår Links. Hva som skjer med årets utgave blir spennende å se. Versjon 10 lanseres 2. juli.

Battlefield 1943 (Xbox 360, PS3 og PC)
Nok et spill undertegnede hoppet i taket over da annonseringen var et faktum. Battlefield 1943 bruker grafikkmotoren vi kjenner fra Bad Company og for de av dere som har sett trailere m.m., så vet dere hva vi har i vente. Spillet lanseres for nedlastning i løpet av sommeren, mens PC-versjonen kommer til høsten i en mer oppgradert versjon. Vi gleder oss til å få vite mer.

The Saboteur (PS3, Xbox 360 og PC)
Jeg har brukt ordet spennende en rekke ganger nå og nok en gang må jeg bruke det. For The Saboteur kan bli en interessant tittel og jeg håper vi får vite mer om spillet på årets E3 som åpner dørene den 2. juni.

Her har dere altså spillene som Electronic Arts skal presentere på E3 og jeg er spent på mange av disse titlene. Hva med deg - er det noen av disse spillene som frister mer enn andre?

Bildesamlingen nedenfor er fra spillet The Saboteur som lanseres forhåpentligvis i løpet av året og da til PS3, Xbox 360 og PC. Grafikken ser bra ut og er spent på hvordan spillet vil bli...

HQ