Norsk
Blog
Eidos E3 liste - Batman og Just Cause 2!

Eidos E3 liste - Batman og Just Cause 2!

Skrevet av Bernt Erik den 30 mai 2009 klokken 11:26

Eidos har lenge vært med i spillverden som en stor aktør og spillserier som Hitman og Tomb Raider har selskapet gitt oss. De har også hatt turbulente tider hvor flere spillselskaper har gjort alt for å slå kloa i selskapet. For øyeblikket distribuerer Ubisoft spillene for Eidos og det siste spillet var Battlestations: Pacific som overrasket mange med fet grafikk og godt gameplay.

Den 2. juni åpner E3-messen i Los Angeles opp sine dører og i den forbindelse har jeg nå fått tak i Eidos sin lineup for denne meget populære spillmessen. Flere spill på denne listen sikler jeg etter og gleder meg stort til å stifte et nærmere bekjentskap med. Så nå er du vel spent på hvilke spill som befinner seg på listen eller hva?

Batman: Arkham Asylum
Spillet er utviklet av Rocksteady Studios og spilleren tar kontroll over rollen som Batman som bringer med seg Jokeren til Arkham Asylum. Det er Paul Dini - Emmy vinner som står bak og nå kommer et spill med godt gameplay og heftig grafikk. Selv har jeg sett alle skjermiser, lest alle artikler og sett alle trailere. Dette kan faktisk bli et spill som tar mange med storm. Batman: Arkham Asylum lanseres til Playstation 3, Xbox 360 og PC i løpet av året.

Mini Ninjas
Gjør deg klar til et Ninja eventyr utenom det vanlige! Gå sammen med Hiro, en liten helt i et kompleks eventyr hvor harmoni i et ellers så kaosinfisert samfunn. Bruk dine egenskaper som en mektig Ninja og kjemp mot den ondsinnede Samuraien. Bruk magi, tren og bli en mester. Spillet lanseres til Playstation 3, Xbox 360, Wii, DS og PC i løpet av 4. kvartal i år.

Just Cause 2
Spillet blir som vanlig utviklet av svenske Avalanche Studios og på E3 vil man kunne prøve en demo av spillet. Som du sikkert kjenne fra før av er også Just Cause 2 en åpen sømløs verden hvor mektige eksplosjoner, eksotiske omgivelser og adrenalinfyllte opplevelser er en del av ingredisenene i spillet. Just Cause 2 slippes til Playstation 3. Xbox 360 og PC forhåpentligvis i løpet av året.

Det var ikke like imponerende liste som f.eks. Electronic Arts sin, men bevares alle disse titlene kan fort selge i bøtter og spann, for potensiale har spillene i alle fall.

Hva synes du om disse spillene - er det noen du spesielt gleder deg til?

Nedenfor ser dere noen skjermiser fra Batman: Arkham Asylum og jeg er spent på hva denne flagrende helten har å by på for oss kresne gamere...

HQ