Norsk
Blog
Kreative personer jeg kjenner!

Kreative personer jeg kjenner!

Skrevet av Bernt Erik den 6 juni 2009 klokken 11:38

Jeg kjenner mange kreative mennesker og det er moro å kunne være en del av det de foretar seg. En av personene som i den siste tiden har fanget min oppmerksomhet er blant annet Joacim Lunde. Det spesielle med Joacim er hans unike og kreative måter å sette opp nettsider. Han er et arbeidsjern og gir seg aldri før han selv er fornøyd - en god egenskap det Joacim. Et eksempel på hans verk er blant annet www.ntegaming.no som fortsatt er under utvikling.

En annen person som har fanget min oppmerksomhet den siste tiden er Christopher Skillicorn. Han er også en kreativ person som bruker mye tid på utvikle ting og tang på internett. Hans store prosjekt er for øyeblikket en community-side som han har valgt å kalle www.peeps.no samt en nettside hvor du kan se mye av hans egenskaper -> www.skillicorn.org

Robin Høyland eller arneisback som han også heter på dette forumet utvikler nå et spill i Zelda-universet. Vi her på Gamereactor har allerede skrevet om prosjektet hans og vi er mektig imponerte over det han har prestert.

Disse tre personene er for meg mentorer når det kommer til kreativitet og jeg er dypt imponert over det de har prestert. Det blir spennende å se hvordan det går med deres prosjekter og kommer til å holde øynene åpne for den videre fremgangen.

Hva med deg kjenner du noen kreative personer som har utviklet noe, tegnet noe, eller rett slett gjort seg bemerket? Da tenker jeg på nære venner eller personer som du selv kjenner.

Bildet stammer fra Hylian Phoenix som er spillprosjektet Robin er godt i gang med!

HQ