Norsk
Blog
Tidlig  krøkes og Emil 4 år!

Tidlig krøkes og Emil 4 år!

Skrevet av Bernt Erik den 9 juni 2009 klokken 14:00

Som dere sikkert vet er jeg for at barn så tidlig som mulig skal lære seg å spille og i den forbindelse gir jeg nå Malin som er litt over året gammel muligheten til å gjøre seg kjent med kontrollerne som finnes i hus. Selvsagt under oppsikt slik at ikke kontrollerne havner i munnen. Det er moro å se hvor fort hun finner grepet. Har hatt henne mange ganger i fanget mens jeg har spilt barnevennlige spill og hun har blitt sittende paralisert og sett på.

I dag - 9. juni har Emil bursdag og han blir fire år. Tenk, fire år har gått siden han ble født ved Føllingstua i ambulansen klokken 7 om morgenen. Det er søren meg ikke til å tro - fire år er søren meg ingenting om man tenker seg om. I dag har den "lille" gameren fått gaver av oss. Alt i fra sparkesykkel, badedyr til såpebobler, hvor sistnevnte i starten fikk mest oppmerksomehet. Er det ikke noe som heter "Det enkle er oftest det beste". Etter å ha blåst noen bobler ble han veldig ivrig med å bruke sparkesykkelen og den har fått seg noen turer i huset vårt.

Senere i dag blir det en enkel lukket valnøtt-kake og på søndag skal vi feire dagen hans med familie og venner. Det blir moro det og madammen holder på og planlegger en spesiell kake til Emil. Kommer nok tilbake med en egen kakeblogg da.

Hvor gammel var du da du begynte å spille og kjenner du noen hvor barnet var veldig lite da det begynte med spilling?

HQ