Norsk
Blog
Det nærmer seg med stormskritt!

Det nærmer seg med stormskritt!

Skrevet av Bernt Erik den 12 juni 2009 klokken 10:47

Nå er det ikke mange timene til Gamereactor Quiz går av stabelen og må si jeg gleder meg og gruer meg litt. Jeg gleder meg til å underholde barn, ungdom og voksne fra scenen i beste "sendetid" og da med god reklame for Gamereactor. Jeg har til og med spart en haug med magasiner som jeg skal dele ut bare det gleder jeg meg til.

Det er ventet masse mennesker på lørdag og god stemning, selv om regnet som er meldt kanskje vil dempe noe av gleden, så skal jeg, Patrick, Kristian, Sindre gjøre hva vi kan får å lage god stemning på scenen. Med masse spørsmål fra dere brukere, skal vi se om "snåsningene" med utabygds kan gaming-faget og vet hvem som er søsteren til Peach eller om Bowser har en bror?

Som styreleder i Wonderland Events har jeg lagt opp til mange aktiviteter under Snåsadagan 09 og vi starter i kveld på @lfa klokken 22:00 hvor vi vil kjøre masse aktiviteter hvor man kan spille på konsollene der, ping pong, biljard, bilbanen, brettspillene, bruke musikkstudioet eller hva det måtte være. Alt sammen i samarbeid med MOT og selvsagt alkoholfritt. På @lfa er det Kengro & Co som har ansvaret og han vil legge opp til ting og tang vi er kjent for å gjøre på BondeLAN-ene våre.

På lørdag arrangerer vi et aldri så lite Fuel-party hvor vi skal kjøre konkurranse i racingspillet Fuel. I tillegg vil det bli noen runder med Punch Out samt andre spill som fenger store og små. Som rosin i pølsa, skal vi også kjøre Gamereactor Quiz og her vil vi stille Snåsas befolkning masse spillspørsmål som blant annet dere brukere har lagd.

Jeg sitter med noen sommerfulger og håper på at det vi gjør er både moro, interessant og underholdende samt gir god reklame for Gamereactor, som kanskje får inn enda flere brukere - hvem vet!

Med ønsker jeg velkommen til alle som tar turen innom på årets Snåsadaga!

HQ