Norsk
Blog
Endelig sommerferie for Bernt!!!

Endelig sommerferie for Bernt!!!

Skrevet av Bernt Erik den 3 juli 2009 klokken 21:33

Jeg måtte slenge på tre utropstegn. Endelig er det sommerferie for min del også. Selv om ferien min går bort i planlegging til Harry Potter og verdensrekorden, så vil jeg tilbringe mesteparten av dagene sammen med familien og det ser jeg frem til. Det har vært et halvår med mye stress, jobb og mange utfordringer og endelig kan jeg slappe av i et par uker før man på ny må tenke på det kommende halvåret og hvordan sørge for at det kommer inn frisk kapital til Gamereactor slik at vi holder skuta flytende.

Det er flere ting som skjer i sommerferien og i morgen skal jeg og madammen i bryllup til Irene (søskenbarnet mitt) og Per Roar. Gleder meg sinnsykt til det og madammen har fått i oppdrag å lage bryllupskaken(e), noe hun er i gang med nå. 70 rosa roser bestående av 6-7 blader samt en 50 grønne blader m.m. er noe av det som vil finnes på de tre kakene. Kvelden i morgen blir den første jeg og madammen har på lang, lang tid sammen alene uten barna, så vi gleder oss stort til det. Svigermor passer barna og evig takknemlig for det.

Ellers håper jeg på mye bading i sommer og noen av turene går garantert til Grønøra som har en kjempefin strand for bading og spesielt for små barn.

Det kommer også til å bli familiesammenkomster av forskjellig slag og det blir moro med både skotthyllkasting, fotball, grilling samt masse annet artig.

Så nå bøyer jeg av og ønsker alle dere en riktig god sommer og gleder meg til å ta en velfortjent pust i bakken - jippi!!!

Nedenfor ser dere en liten smakebit av der hvor familien min bader - nemlig Grønøra

HQ