LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Bryllup og kake lagd av madammen...!

      Bryllup og kake lagd av madammen...!

      Skrevet av Bernt Erik den 5 juli 2009 klokken 12:41

      I går giftet Irene (søskenbarnet mitt) og Per Roar seg i Snåsa Kirke. Det ble en kjempefin start på dagen hvor alt lå til rette for en unik opplevelse for både store og små. Selv om jeg ikke stod til alters så hadde jeg sommerfugler i magen og gledet meg stort på vegne av Irene og Per Roar. Etter en minnesrik sermoni i kirken bar det i vei til middag i Breide oppvekstsenter hvor Inderøysodd og iskake stod på menyen.

      Da klokken nærmet seg 19:00 var alt klart for kaffe og kaker. Madammen hadde lagd bryllupskaken og hun var veldig spent på hvordan den ville bli tatt i mot. Toastmaster(e) Valfred og Heidi tok oss igjennom en underholdende stund med både sang, leker og artige historier. Madammen fikk også oppmerksomhet og måtte opp å stå foran alle innbudte gjester og fikk stor applaus for kaken. Toastmaster Valfred sa at dette var en av de flotteste kakene han hadde sett. Kaken hadde hun brukt lang tid på.

      Det hele ble en smakfull opplevelse og de som hadde lagd kaker hadde gjort en meget god jobb. Etter kaffe (med noko attåt) og kaker var det klart for musikk og her var Desperados innleid. Med flott dansemusikk, mye god "voksen"drikke og hvor den ene Fjellbekken etter den andre ble konsumert, ble undertegnede litt brisen. Sammen med madammen fikk jeg danset og vi koste oss godt sammen med Geir (min bror) og Marit.

      Da klokken nærmet seg 02:00 ringte vi på svigerfar som skulle kjøre oss hjem og hvor svigermor satt barnevakt. Både jeg og madammen hadde hatt en kjempefin dag og er glade for å kunne være en del av dette. Tusen hjertelig takk til Irene og Per Roar for en minnesrik og koselig dag og lykke til videre...

      Nedenfor ser dere blant annet brudeparet, bryllupskaken samt diverse andre bilder

      HQ