Norsk
Blog
Ekkelt å gå på offentlige toaletter...?!

Ekkelt å gå på offentlige toaletter...?!

Skrevet av Bernt Erik den 6 juli 2009 klokken 11:40

Du befinner deg på et kjøpesenter og har startet på en lang vandring blant butikker og restauranter. Du har inntatt din sjette kaffekopp samt en god middag på en av kjøpesenterets restauranter. Plutselig, som lyn i fra klar himmel føler du det romler i magen og det bygger seg opp et press. Hmm! Så får du en smule vondt i magen mens presset blir enda værre. Huff - dette går ikke bra. Febrilsk prøver du å finne nærmeste offentlige toalett, men ser ikke noen.

Etter litt kjapp gange, ser du merket for toaletter langt i det fjerne. Du løper og kjenner det ikke gjør saken noe bedre. Nei, nå må jeg virkelig på do tenker du mens den kjappe gangen etter hvert blir til løp. Svetten pipler og det føles ut som om det kommer begge veier samtidig.

Vel fremme og dyvåt av svette svinger du deg inn døren til toalettet, men til din store forskrekkelse ser du at toalettet er proppfult med personer. Alle toalettene er opptatt og nå kan du snart ikke holde ut lengre. Etter noen nervepirrende sekunder går den ene døren opp og et av doene blir ledig. Du smetter deg inn døren før noen andre rekker å reagere. Nei nå kan man ikke tenke på hvem som var først i køen...

Du setter deg ned på doskåla. Kroppen dirrer og svetten fortsetter å piple i strie strømmer. Ahhh! Herlig! Endelig! Men med ett tenker du på at det var da søren meg masse personer der inne. Oiii! Nå hørte de sikkert alt bråket jeg gjorde og lukten ... Du tapper opp i håp om å få fjernet luktkilden, men klart det skal ikke være så enkelt. Nei, stanken har satt seg godt i rommet. Du hører døren går opp hele tiden. Svarte, kan ikke rommet tømmes for mennesker da. Du våger knapt å løfte på deg. Nei, jeg kan ikke sitte her hele dagen. Selv om stanken sitter som et jernteppe i rommet, så må du gjøre deg ferdig.

Du åpner døren forsiktig og der titter du rett i øynene på en annen person. Flau og rød som en tomat går du til vasken. Flauheten sitter forsatt og man kan gjerne sammenligne ansiktet med logoen til Arbeiderpartiet. Vel ute av toalettet puster du lettet ut. Du fikk gjort ditt ærend, men det var litt flaut med så mange mennesker som fikk med seg det som skjedde...

---

Har du noen gang opplevd dette eller er det å gå på do på et offentlig sted like naturlig som alt annet?

HQ